Una 80a de ballarins busquen una plaça a Sant Cugat per formar part del FC Barcelona

Dream Cheers va realitzar un càsting en el Junior FC per escollir una vintena d'elegits que formaran part de l'equip oficial de ballarins del FC Barcelona

Alguns dels millors ballarins professionals de Catalunya van participar en el càsting de Dream Cheers, l'equip oficial de balladors del FC Barcelona, que es va realitzar el darrer dissabte 15 d'octubre a la Dream Cheers Academy en les instal·lacions del Junior FC. L'objectiu d'aquest càsting, en el qual van participar una 80a de dansaires, era escollir els millors ballarins perquè actuin en partits i actes de l'entitat blaugrana.La directora artística de Dream Cheers Academy i coreògrafa, Eva Martínez, va destacar el propòsit d'aquesta nova acadèmia, creada durant la pandèmia i que té seu a Sant Cugat, en una sala del Club Junior 1917: "Dream Cheers obre les portes a tots els ballarins de Sant Cugat i els voltants per formar-se des d'una perspectiva amb un format totalment nordamericà i amb l'òbjectiu de promocionar nous talens de totes les edats".

Amb tot, de la 80a de participants, Dream Cheers escollirà a una 20a perquè entrin a formar part de l'equip oficial de balladors del FC Barcelona. A més, l'acadèmia ha anunciat que segueix tenint el càsting obert per a tots aquells dansaires que vulguin fer un pas endavant en la seva formació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem