L'acte central del 40è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat, amb gent destacada

L'entitat farà un dinar en què hi serà Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, i entre 20 i 30 penyes blaugranes

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebrarà el diumenge 17 de novembre l'acte central del 40è aniversari de l'entitat local. Farà un dinar (14 hores) al restaurant Masia Can Ametller en què hi assistiran diferents i destacades autoritats, com Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, acompanyat dels directius santcugatencs Josep Ramon Vidal-Abarca i Jordi Argemí; Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, acompanyada del regidor Francesc Carol; Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol; amb els directius Francesc Folguera -també és santcugatenc- i Jacobo Domènech; Antoni Guil, president de Confederació Mundial de Penyes, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

 

Un rècord en joc

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha assenyalat que "aquest dinar d'aniversari de l'entitat el fem cada dos anys, però enguany fem 40 anys i serà diferent. Aquest és un dels diversos actes que hem organitzat pel 40è aniversari i d'altres que encara ens resten per fer". Està previst la participació d'entre 20 i 30 penyes del FC Barcelona, entre un màxim de 155 comensals, el que podria significar "el rècord d'assistència de penyes en un dinar de celebració, que estar entre 23 i 25 penyes, entre la Penya Solera Barcelonista de Calella i nosaltres".

 

Com assistir a la celebració

Els tiquets per assistir a aquesta celebració es poden adquirir, presencialment, a la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat (carrer Sant Domènec, 15), els dimarts o dijous de 18 a 20 hores, o bé enviant un correu electrònic a directiva@pbsantcugat.com.

Trasllat en autocar

Aquells socis i sòcies que vulguin arribar a la celebració sense agafar el cotxe ho podran fer en un autocar gratuït que organitzarà la PB Sant Cugat i que sortirà de la rambla del celler, a l'altura del carrer Cèsar Martinell, a les 13.30 hores. A les 18.30 hores, l'autocar sortirà del restaurant cap a la rambla del Celler-Cèsar Martinell, punt d'arribada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem