Més d'una vintena de penyes en el 38è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Hi han assistit 155 persones

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat aquest diumenge, 12 de novembre, amb un dinar al Restaurant Masia Can Ametller, el seu 38è aniversari en què hi han assistit 155 persones. Hi han participat representants de més d'una vintena de penyes. Aquestes 23 penyes blaugranes han estat: PB Anguera, PB Bellaterra, PB Sant Andreu de la Barca, PB Vallès de Sabadell, PB Montmeló, PB Solera de Calella, PB El Papiol, PB Ramon Llorens de Rubí, PB Alba del Vallès, PB Poble Nou de Sabadell, PB Navarcles, PB El Repartidor de L'Hospitalet, PB El Racó, PB 1900 de Terrassa, PB Penya Vallirana i PB Penya Figaró-Montmany, PB Cervelló, PB Mollet del Vallès, PB Jove de Cerdanyola, PB Calderina, PB La Pulga de Castelldefels, PB Parets del Vallès i PB Granollers.

L'acte ha estat presidit per Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona; Joan Torrent, exjugador del FC Barcelona entre els anys 1964 i 1968 i representant de l'Agrupació Barça Jugadors del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Vidal-Abarca: "El Barça sempre pren decisions pensant en el millor pel club"

La taula presidencial del dinar. FOTO: Lali Puig

En els parlaments, Josep Ramon Vidal-Abarca ha explicat que el FC Barcelona "ha hagut de prendre decisions molt difícils que no han agradat a tothom. Som un club molt gran, amb molts socis i amb pluralitat d'opinons i pensaments. Sempre hem pres decisions pensant únicament, en cada moment, el que era el millor pel club".

Josep Maria Félez ha destacat que la PB Sant Cugat "és una de les penyes més grans del món" i que "reunir 23 penyes en un dinar no és fàcil". El president de la PB Sant Cugat ha explicat que "en els últims anys, la penya ha crescut esportivament i socialment. Ara tenim més de 960 socis i abans d'arribar l'any esperem arribar als 1.000". Félez ha tingut un record "pels nostres presos polítics" i els presents a l'acte han cridat "llibertat" en moltes ocasions.

Guil: "La de Sant Cugat és una de les penyes de referència del món"

Antoni Guil ha assegurat que la de Sant Cugat "és una penya de referència entre les penyes del FC Barcelona arreu del món" i que "cal ressaltar el lideratge de Félez a la PB Sant Cugat. Gràcies a ell i a la seva junta directiva la PB Sant Cugat està entre les deu penyes més importants del món".

Eloi Rovira, també capità de la secció d'atletisme del FC Barcelona, ha dit que "estem celebrant 38 anys de club, de penya, de projecte esportiu, que no deixa de créixer en qualitat i quantitat, i d'entitat social al municipi, fent un munt d'activitats a Sant Cugat durant l'any més enllà del vostre projecte esportiu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem