Adolf Priante dona en la diana i finalitza 6è al Campionat d'Espanya

El santcugatenc del Club Arquers Sant Cugat del Vallès cau eliminat en els quarts de final en la seva primera participació en el campionat estatal de tir amb arc en sala d'arc nu

L'arquer santcugatenc Adolf Priante finalitza en la 6a posició del Campionat d'Espanya de tir amb arc en sala en modalitat d'arc nu. Disputat a Villaviciosa de Odon (Madrid) durant el 23 i 24 de febrer, el campionat van acollir un total de 43 arquers i Adolf Priante hi va accedir després de vèncer el Campionat de Catalunya.

Després de disputar-se una fase classificatòria, on els arquers disposaven de 60 fletxes, el santcugatenc assolia la 8a posició amb un total de 278 punts. Amb això, es classificava a les rondes eliminatòries, on participaven 32 dels 43 participants

En els setzens de final, Adolf Priante es veia les cares amb el català Bartolomé Jimènez, 25è en la fase classificatòria, a qui vencia amb solvència per un resultat de 6 a 0. Ja en els vuitens, l'arquer santcugatenc vencia al madrileny Juan José Ibáñez, qui havia finalitzat en la 9a posició en la fase inicial, per un marcador de 6 a 2.

Tanmateix, Adolf Priante queia en els quarts de final vers a David García, qui finalment s'adjudicaria el campionat. No obstant això, l'arquer santcugatenc no va posar les coses fàcils al seu rival, ja que l'enfrontament es resolia amb un resultat de 7 a 3. Amb això, assolia el millor resultat del campionat vers al campió, després que aquest repetís el resultat de 6 a 0 amb Miguel Ángel Giraldo (en els setzens), Antonio Huerta (en els vuitens) i a Luis Cano (en les semifinals) i s'imposés en la final per un resultat de 7 a 1 a Bernd Ruscher.

"No esperava arribar tan amunt. M'hauria conformat amb la classificació pels setzens de final i prou. Per això, estic molt content pel resultat assolit. A més, aquesta temporada m'estreno en les modalitats de bosc i camp i estic molt il·lusionat", comenta l'arquer del Club Arquers Sant Cugat del Vallès. Amb això, Adolf Priante sumarà aquestes dues modalitats a les quals ja feia fins al moment: sala i aire lliure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem