Afectacions al trànsit per la 4a Milla Solidària de Valldoreix

Durant el diumenge 12 de gener, diferents carrers de Valldoreix veuran afectada la circulació del trànsit a causa d'aquesta cursa solidària

Un any més, els carrers de Valldoreix acolliran la Milla Solidària de Valldoreix, una cursa en 3 categories diferents, disputada el diumenge 12 de gener a partir de les 11 hores. Tanmateix, els diferents carrers per on transcorre la cursa es veuran afectats durant el transcurs d'aquesta 4a edició, entre les 9 i les 14 hores, i en alguns d'ells es restringirà l'estacionament d'11 a 15 hores.

La cursa, amb sortida al carrer Arnau Cadell i arribada a l'avinguda Villadelprat, transcorrerà pels carrers del Rusc, Pere Mas, Cànem, Sant Joanistes, Molí de Valldoreix, Antoni Caballé, Marfull i Sant Joanistes, tots ells amb l'accés prohibit, excepte l'accés al Taller Jeroni de Moragas l'accés i sortida dels guals privats (en cas de necessitat), sempre sota la supervisió dels membres dels grups d'emergència. D'altra banda, els carrers on es prohibirà l'estacionament seran el carrer Arnau Cadell (entre l'avinguda Villadelprat i el carrer Rusc), l'avinguda Villadelprat (entre el carrer Marfull i el carrer Arnau Cadell) i el carrer Ginebró.

Amb tot, la 4a Milla Solidària de Valldoreix, organitzada per l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, a través de l'empresa de Sant Cugat RunMagazine, comptarà amb un dispositiu de seguretat format per 5 agents de la Policia Local, 5 voluntaris de l'AVPCASC, a més de voluntaris de l'organització. D'altra banda, hi haurà una ambulància medicalitzada SVA. Finalment, algunes línies d'autobús també es veuran afectades per la cursa, com és el cas de la L4.

 

Les inscripcions, a punt de tancar

Finalment, les inscripcions es podran formalitzar fins al divendres 10 de gener, a les 23.59 hores. Fins al moment, s'han inscrit més de 300 atletes i es podria batre el rècord d'inscripcions, que és de 335 atletes. Entre els inscrits cal destacar la presència d'Inna Lebedeba, campiona absoluta de l'última edició.

L'organització lliurarà a tots els participants la bossa del corredor, amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, amb el barret commemoratiu de la prova, també novetat d'aquesta edició. La participació és gratuïta, excepte en la categoria de la Milla Open, que té un cost de 4 euros. El mateix dia de la prova, a partir de les 10 hores, es podran recollir els dorsals -amb el xip incorporat- i l'organització farà una cinquantena d'inscripcions.

 
Comentaris

Destaquem