Últims dos dies per inscriure's en la 4a Milla Solidària de Valldoreix

L'EMD ha ampliat el període d'inscripcions, que són gratuïtes excepte en la categoria de la Milla Open, que inicialment estava previst tancar-lo el dimecres 8 de gener

L'organització de la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, a través de l'empresa de Sant Cugat RunMagazine, ha allargat el període d'inscripcions, que inicialment estava previst tancar-lo aquest dimecres 8 de gener, a les 23.59 hores. Finalment, les inscripcions es podran formalitzar fins al divendres 10 de gener, a les 23.59 hores. Fins al moment, s'han inscrit un total de 280 atletes i es podria batre el rècord d'inscripcions, que és de 335 atletes. Entre els inscrits cal destacar la presència d'Inna Lebedeba, campiona absoluta de l'última edició. La cursa se celebra el diumenge 12 de gener, a partir de les 11 hores.

Inscripcions gratuïtes

L'organització lliurarà a tots els participants la bossa del corredor, amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, amb el barret commemoratiu de la prova, també novetat d'aquesta edició. La participació és gratuïta, excepte en la categoria de la Milla Open, que té un cost de 4 euros. El mateix dia de la prova, a partir de les 10 hores, es podran recollir els dorsals -amb el xip incorporat- i l'organització farà una cinquantena d'inscripcions.

Les categories d'aquesta cursa solidària

Les categories -3- són les mateixes que l'any passat. La Milla Open, amb una distància de 1.609 metres, començarà a les 11 hores i està reservada pels corredors i corredores nascuts a partir de l'any 2007, en les categories cadet, prejúnior, júnior, sub-23, sénior i veterans A i B. Es lliuraran trofeus als tres primers classificats (masculí i femení).

A les 11.30 hores, es donarà el tret de sortida a la categoria Milla Inclusiva, per a persones amb discapacitat física i/o psíquica, amb un traçat de 1609 metres. Com a novetat, en aquesta categoria es lliuraran trofeus als tres primers classificats, i es continuarà donant una medalla a tots els participants.

I a les 11.45 hores es correran les curses infantils, en les categories mini 1 i 2 (400 metres), que hauran de córrer amb un dels pares: prebenjamí (400 metres), benjamí (800 metres), aleví (800 metres) i infantil (800 metres), amb trofeu pel primer i primera de cada categoria, i medalla per a tots els participants.

Per segon any consecutiu, el punt d'arribada i sortida serà al davant de la porta que dona accés a la pista poliesportiva de l'Institut Arnau Cadell de Valldoreix, amb un circuit que no canvia.

Solidaritat i participació familiar

L'objectiu de la prova és l'aposta per la solidaritat i potenciar la participació de la cursa, amb un caire més familiar i amb un circuit ràpid i fàcil de fer per a tothom, fins i tot per a persones que habitualment no corren.

Amb la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Després de tres anys col·laborant amb la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza la cadena SER Catalunya, enguany, la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix ho farà amb la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Els atletes podran col·laborar en aquesta iniciativa portant joguines noves i sense embolicar. A través d'un programa de voluntariat de l'AECC a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, les joguines que es recullin en la Milla Solidària de Valldoreix aniran destinades a la ludoteca d'aquest centre hospitalari, coincidint el 15 de febrer amb el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquesta és la principal novetat d'aquesta cursa solidària i popular. Amb aquesta iniciativa, l'EMD de Valldoreix col·laborarà, de nou, amb la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Activitats paral·leles

L'organització també oferirà diferents activitats per als més petits, com un castell inflable i tallers de pinta cares, a l'Institut Arnau Cadell. També hi haurà una xocolatada, a càrrec de l'AMPA de l'Institut Arnau Cadell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem