Albert Arenas abandona per una caiguda en la cursa de Moto3

El pilot gironí amb residència a Sant Cugat competia per tercera vegada en un Gran Premi de Moto3 gràcies a una 'wild card'

El gironí Albert Arenas, que actualment resideix a Sant Cugat, no ha pogut acabar la cursa de Moto3 després de patir una caiguda quan faltaven nou voltes pel final al GP de Catalunya. Arenas, que competia amb una wild card amb l'equip MRW Mahindra Aspar Team, no ha pogut assolir l'objectiu de puntuar a Montmeló, malgrat que venia de fer un gran temps en la sessió de classificació, on va obtenir el 17è millor temps a poc més de 8 dècimes de la pole position.

La cursa de Moto3, com també les de Moto2 i MotoGP, ha estat marcada pel record a Luis Salom, que divendres 3 de juny va perdre la vida en el revolt número 12 del circuit. El guanyador de la cursa ha estat el valencià Jorge Navarro, que ha dedicat el seu primer triomf al tristament desaparegut pilot mallorquí. Han completat el podi de Moto3 el líder de la categoria, el sud-africà Brad Binder, i l'italià Enea Bastianini. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem