Alfredo Bergua, reelegit com a vocal de la Federació Espanyola de Voleibol

El de Sant Cugat també és tresorer de la Federació Catalana de Voleibol

El santcugatenc Alfredo Bergua Valls ha estat ratificat aquest divendres, 31 de març, a Madrid, com a vocal de la Federació Espanyola de Voleibol, en la primera sessió de treball de la junta directiva de l'ens federatiu, després que el 29 de gener fos reelegit el president Agustín Martín Santos.

Aquesta serà la seva quarta etapa consecutiva com a vocal de la federació estatal. Alfredo Bergua, que ja fa 12 anys que és vocal d'aquest ens federatiu, ho seguirà sent els pròxims 4 anys. En l'actualitat, el santcugatenc és tresorer de la Federació Catalana de Voleibol i va ser regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Bergua: "S'obre un període il·lusionant"

Alfredo Bergua ha agraït "la confiança del president Martín" i ha explicat que "és un honor i una satisfacció poder continuar treballant per la federació espanyola. S'obre un període il·lusionant perquè ara, després de la crisi econòmica mundial, podem iniciar nous projectes".

Així ho ha volgut Agustín Martín Santos, que després de la seva reelecció com a president de l'estament federatiu segueix confiant amb Bergua. Aquest sera el cinquè mandat consecutiu del de Valladolid, que és president des del 2000, i que ho serà 4 anys més.

En aquest òrgan de gestió també hi ha una altra directiva catalana que repeteix en el seu càrrec. És Maribel Zamora Gómez, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que també ha estat ratificada com a vicepresidenta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem