Àmplia derrota del Club de Rugby Sant Cugat davant el CAU Rugby València

El Sant Cugat perd a casa per 5 a 52 davant el CAU València i segueix sense conèixer la victòria a casa

El Club de Rugby Sant Cugat ha caigut a la ZEM La Guinardera, avui dissabte 19 d'octubre, en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor B, per 5 a 52 davant el CAU Rugby València. Els visitants han estat superiors en bona part del partit i ràpidament a l'inici s'han posat per davant. Amb aquesta derrota el Sant Cugat ha disputat fins ara 5 partits, n'ha perdut 4 i només ha guanyat 1.

Acció del partit entre el Club Rugby Sant Cugat i el CAU Rugby València. FOTO: Miguel López

El CAU ha estat el clar dominador del partit

El partit ha començat amb domini del conjunt visitant que ràpidament s'ha posicionat al camp del Sant Cugat. Els primers 15 minuts, han estat domini del CAU en què els blau-i-negres es defensaven. A causa del domini, els visitants han aconseguit 3 marques i 2 transformacions en els primers 23 minuts de partit i han realitzat dues de forma molt ràpida. D'aquesta forma, el CAU ja posava una distància considerable en el marcador amb 0 a 19. Tot i això, els locals han intentat dominar el partit però el CAU posava molta resistència defensiva i feia molt bones transicions en atac. Quan falten 3 minuts per al descans, els valencians han aconseguit una quarta marca que ha fet mal al conjunt entrenat per Lewis Williams i s'ha arribat al descans amb 0 a 26.

A la represa, el Sant Cugat ha començat a prendre el control del partit i ha pogut tancar per moment al conjunt visitant. Ha estat en el minut 6 de la primera part quan el Sant Cugat ha aconseguit la primera i única marca en mans de Guille Ros, després d'una jugada enrevessada i en uns minuts on el joc estava centrat al terreny del CAU, després Ros no ha pogut convertir la transformació. Després de la primera marca del Sant Cugat, no hi ha hagut un dominador clar del partit, però tot i que havia començat millor la primera part del partit el Sant Cugat, el CAU ha fet la cinquena marca i posar el 5 a 31 per quasi bé tancar el partit. Ja en la part final del partit, l'equip visitant ha aconseguit 3 marques i 2 transformacions per deixar el marcador en el 5-52 final.

Després del partit l'entrenador de davanters del Sant Cugat, Manuel Canteli ha valorat el partit: "Es difícil valorar la derrota, però en fred analitzarem el partit i treurem coses positives. Hem aguantat els primers minuts, però el CAU té molt bon equip i ens han sabut apretar en els moments justos, han estat els clars guanyadors del partit". Tot i la derrota creu que: "No hem de pensar en que hem perdut 4 partits, només hem de pensar en el nostre objectiu i en aquest sentit ja vindrán les victòries.

I també ha valorat el partit el jugador del Sant Cugat, Joel Moraira: "Ens han caigut 3 marques molt ràpides al principi, però ha estat perquè hem tingut errors de placatge i de mans i a la segona part hem deixat de lluitar i per això ells han pogut ampliar el marcador. Tot i la derrota: "Crec que estem en el camí que volem i estem creixent, som més equip que fa tres setmanes i en cada partit creixem més". Creu que la clau per conseguir més victòries esta en treballar el sistema i defensar més, volem jugar bonic i no tenim les eines per fer-ho".

La derrota deixa al Club de Rugby Sant Cugat 10è a la classificació amb 5 punts, després d'una victòria i 4 derrotes. Situació ben diferent per al CAU València que se situa 2n amb 20 punts, 4 partits guanyats i només 1 partit perdut.