'Aprender de los Campeones' arriba a Sant Cugat

El primer llibre del psicòleg Pep Marí s’ha presentat aquest dijous a la Sala d’Actes del CAR Sant Cugat

Pep Marí, cap del Departament de Psicologia Esportiva del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, ha presentat aquest dijous el seu primer llibre davant de 75 persones.

L’acte l’ha presidit el mateix Pep Marí, que ràpidament ha cedit tot el protagonisme a cinc campions que l’han acompanyat en la presentació. En primer lloc, Àlex López, el Cap d’Esports i subdirector del Diari de Sant Cugat i del TOT Sant Cugat ha dedicat unes afectuoses paraules a Pep Marí i ha llegit un fragment del llibre a tots els assistents. Marí ha definit al periodista santcugatenc com “el campió de l’ètica i la coherència".

Tot seguit, Marcos Hoffman, en representació de la secció d’hoquei herba del Júnior FC, ha donat la seva particular visió
d’‘Aprender de los Campeones’. Pep Marí s’ha referit a ell com “el campió de saber combinar aspectes fonamentals de la vida i l’esport”.

En tercer lloc David Lizano, Director Tècnic Esportiu de la UE Sant Cugat, ha parlat dels valors de l’esport implícits en l’obra. De la mateixa manera que amb la resta de ponents, Marí l’ha definit com “el campió dels valors”.

El penúltim dels que aquest dijous han acompanyat Pep Marí ha esta Gabriel “Gabi” Esparza, exmedallista olímpic de taekuondo, que ha apropat als assistents la visió d’ ‘Aprender de los Campeones’ d’un esportista d'elit. El psicòleg de Sant Cugat ha explicat que “en Gabi és el campió del compromís”.

Finalment, la Cap d’Esports del grup de comunicació local Cugat.cat, Carme Reverte ha tancat l’acte i ha donat la seva visió de l’obra. Marí l’ha definit com “la campiona del positivisme”.

‘Aprender de los Campeones’ ha estat presentat davant unes 75 persones que s’han rendit a la figura de Pep Marí, que en un acte on ell no ha volgut assumir el protagonisme directe s’ha endut una sonora ovació. El psicòleg santcugatenc ha explicat que “sóc un privilegiat per poder tenir els amics que tinc, cada dia m’ensenyen quelcom, aquest llibre també és seu”. Marí, a més, ha agraït a Jaume Fonserè, Director del CAR Sant Cugat “que em deixi presentar aquest llibre a la que és casa meva”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem