Aprovada la moció sobre el desenvolupament del Pla Estratègic de l'Esport

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat, per unanimitat, aquesta moció conjunta presentada per ERC-MES, Convergència i la CUP

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat, per unanimitat, la moció conjunta presentada per ERC-MES, Convergència i la CUP sobre el desenvolupament del Pla Estratègic de l'Esport, que ha comptat amb la col·laboració de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Acabat durant el primer trimestre del 2017

Entre els deu punts que configuren el document, l'acord concreta que aquest Pla Estratègic de l'Esport s'haurà de presentar durant el primer trimestre del 2017. Es dotarà al pla una comissió mixta integrada per l'administració municipal; les diferents forces polítiques amb representació municipal; la Coordinadora d'Entitats Esportives; els clubs esportius de la ciutat, i els diferents agents que conformin la realitat esportiva del municipi per participar en el procés de diagnosi qualitatiu i quantitatiu que permeti fer una fotografia de l’actual situació de l’esport a Sant Cugat. Aquesta comissió es constituirà, segons el document, abans del mes d’abril de 2016 i presentarà una primera aproximació del Pla Estratègic de l’Esport abans de finalitzar l’any 2016.

Revisió del Pla d’Equipaments

La moció també concreta que en el procés d’actualització i revisió del Pla d’Equipaments que s’ha d’aprovar aquest any 2016 es tinguin en compte les necessitats detectades en el Pla Estratègic de l’Esport en matèria d’equipaments esportius.

També s'inclou en el Pla Estratègic de l'Esport una revisió dels criteris de l'actual sistema de subvencions a les entitats esportives que permeti que totes les entitats les rebin d'acord amb unes condicions de partida iguals.

També es revisarà i potenciarà el funcionament de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per tal que dirigeixi els esforços a aquelles activitats sense competència esportiva, a l’esport escolar i de gent gran i a l’esport de lleure.

Amb tot, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat ja va presentar un pla per a l'elaboració d'un Pla Estratègic de l'Esport, el passat 12 de gener.

Ingla: “És una necessitat imprescindible"

Mireia Ingla, portaveu d'ERC-MES, ha explicat que aquest Pla Estratègic de l'Esport “és una necessitat imprescindible per una ciutat com Sant Cugat on es practiquen tants esports”. Ingla també ha assenyalat que el Pla Estratègic de l'Esport de Sant Cugat “és una acció que històricament havia demanat la Coordinadora d'Entitats Esportives”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem