Arriba la final de Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes

L'activitat s'emmarca en les activitats de Sant Cugat com a ciutat del bàsquet català 2017

Sant Cugat acull aquest dissabte, 22 d'abril, la final de Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes a partir de les 12.15 hores al PAV 3 de la ZEM rambla del Celler.

La jornada començarà a partir de les 8.30 hores amb activitats obertes a tothom amb partits escolars. Més tard, a les 9.45 hores, els equips de bàsquet en cadira de rodes CB Bamesad i Costa Daurada, realitzaran un partit d'exhibició. Ja a les 12.15 hores es disputarà la final de Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb el CEM l'Hospitalet i el CB Granollers.

Eloi Rovira, regidor d'Esports va assenyalar el passat 11 d'abril en l'acte de presentació que aquesta "és una nova oportunitat de col·laborar amb una federació com aquesta tenint moltes experiències prèvies i per tant, ara tindrem una nova oportunitat de col·laborar en una competició reglada, oficial i també farem alguna activitat al carrer per visibilitzar i donar l'oportunitat als joves esportistes que provin l'experiència de jugar amb la cadira". "Intentem fer molts esforços per integrar i normalitzar l'esport i fer-lo accessible a totes les persones" va afegir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem