ASDI Sant Cugat organitza el primer Torneig Benèfic de Pàdel Solidari

Les inscripcions d'aquest campionat a benefici de l'Associació Pro-Persones amb Discapacitats Físiques i Psíquiques es tanquen el 20 de febrer

L'associació ASDI (Associació Pro-Persones amb Discapacitats Físiques i Psíquiques) de Sant Cugat organitzarà el cap de setmana del 23 i 24 de febrer la primera edició del Torneig Benèfic de Pàdel Solidari, a benefici d'aquesta entitat. El 100% de les inscripcions aniran a ASDI, "uns diners que ens ajudaran a desenvolupar els programes que tenim de suport a les famílies", ha explicat Enric Tomàs, president d'ASDI Sant Cugat. Tomàs també ha assegurat que "estem molt agraïts al Junior FC per la seva implicació en el torneig, que ens agradaria que tingués continuïtat. És molt bo que les entitats de la ciutat s'involucrin en entitats com la nostra".

Un torneig de caràcter lúdic i solidari

El torneig està obert a tothom i té un caràcter lúdic i solidari, més que competitiu. L'organització ha establert les categories Iniciació, 1a i 2a, masculí i femení, en format de lligueta. A més, també hi haurà una categoria reservada per a nens fins als 14 anys, amb diferents categories segons el nivell dels palistes.

Les inscripcions es tanquen el 20 de febrer

Les inscripcions es poden formalitzar fins al pròxim dimecres 20 de febrer. El cost de la inscripció dels adults és de 25 euros, i la dels nens, de 10 euros.

Per a Tony Navarro, director tècnic esportiu de la secció de pàdel del Junior FC, es tracta d'un torneig "solidari. L'objectiu és passar-ho bé, que tothom hi pugui jugar, i que el menys important siguin els resultats. Ens agradaria que aquest torneig tingués continuïtat".

El 21è Trofeu Benèfic ASDI de golf, el 6 de juliol

El Club de Golf Sant Cugat serà l'escenari, un any més, del Trofeu Benèfic ASDI, que es jugarà el dissabte 6 de juliol, en la modalitat d'stableford, i en el que s'hi podrà inscriure tot aquell que el vulgui jugar. D'altra banda, ASDI Sant Cugat té previst organitzar el 38è Sopar Benèfic el mes de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem