L'Atlètic Junior perd davant el Sant Andreu de la Barca a la Segona Catalana per 1 a 3

Tres jornades després l'equip blau-i-negre ha tornat a perdre, en la que suposa la cinquena derrota de la temporada

L'Atlètic Junior ha perdut aquest diumenge 17 de novembre a casa, al matí, després haver aconseguit 1 empat i dues victòries en els tres últims partits. Els blau-i-negres no han pogut amb un Sant Andreu de la Barca que ha aprofitat les seves ocasions i ha guanyat per 1 a 3. Amb aquesta derrota, l'equip baixa fins a la 14a posició i es queda amb 14 punts després de 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes en 11 partits, a 5 del descens. L'última derrota que havia patit l'Atlètic Junior va ser la del derbi contra el Sant Cugat.

Més info: El Sant Cugat Futbol Club guanya el derbi al camp de l'Atlètic Junior

D'altra banda, el Sant Andreu de la Barca puja fins a la 4a posició i té 22 punts, l'equip visitant ha aconseguit la victòria després de 4 partits i és queda entre el Valldoreix que és  amb 21 punts i el Sant Cugat que és 3r amb 23.

La pilota parada, clau del partit

Ha estat un partit en què, tot i el resultat, ha tingut poques ocasions per part dels dos equips i la pilota aturada ha estat la clau. Els 4 gols que s'han marcat en el partit han estat de pilota parada, els 3 del Sant Andreu de la Barca després d'un córner i el de l'Atlètic Junior de falta.

A la primera part, el Sant Andreu de la Barca ha començat a agafar el protagonisme en el partit i a tenir més la pilota, tot i que no ho ha fet amb perill. A l'inici només una ocasió clara del lateral David Escario ha estat el més destacat dels primers minuts de partit. Tot i això, en la sortida d'un córner el Sant Andreu ha pogut avançar-se en el marcador quan només havien passat 20 minuts de partit. A partir d'aquí, l'Atlètic Junior ha volgut tenir recuperar terreny i atacar la porteria rival.

Tot i això, al minut 27 de partit, Adrian Garcia ha estat expulsat. L'àrbitre li ha ensenyat targeta groga per protestar i el jugador, que ja en tenia una per una falta anterior, ha hagut de marxar del terreny de joc. Amb l'expulsió, l'Atlètic Junior ha hagut de jugar amb un home menys durant tot el que quedava de partit, és a dir durant 60 minuts. Després de l'expulsió, el partit ha estat igualat en els últims 15 minuts de la primera part, cap equip ha tingut ocasions clares.

Tot i estar amb un home menys, a la segona part, l'Atlètic Junior ha pogut aguantar i inclús en algun moment ha tingut el control del joc. Encara que s'ha mantingut la tònica de la primera part, els porters han hagut de treballar poc. Però quan s'havien jugat 17 minuts de la segona part, al minut 62, el davanter David Bartumeus, ha aprofitat la centrada d'una falta per posar l'1-1 en el marcador. Després de l'empat, l'equip visitant ha anat a l'atac, però no amb excessiu perill per al porter de l'Atlètic Junior.

Semblava que el partit estava igualat, però la pilota aturada ha estat clau per al Sant Andreu de la Barca. Al minut 75, ha aprofitat un error en defensa en un corner i ha posat l'1 a 2 i al minut 86 ha sentenciat amb l'1 a 3 el partit, també en un corner i ha donat la victòria als visitants. Quan falten 4 minuts perquè acabés el partit, l'Atlètic ha tingut ocasions per reduir distàncies però ja era massa tard.

Després del partit, l'entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, ha valorat el partit: "Arribàvem al partit de forma molt positiva, ja que portàvem 6 partits sense perdre, sabíem que ens enfrontàvem a un dels millors rivals de la categoria, però que no arribava en un bon moment de resultats. Crec que hem tingut el partit controlat, però a pilota aturada ens han fet molt mal perquè els tres gols han estat de córner". També ha dit que "l'expulsió al minut 27 ens ha influït bastant, però tot i això inclús amb 10 durant una hora, crec que hem jugat bé". Sobre l'inici de temporada ha dit que "si guanyàvem, ens enganxàvem a la part alta de la taula, però en general crec que és un inici positiu. Ara no ens volem fixar un objectiu, quan faltin 6 o 7 partits ja veurem on estem i fixarem un objectiu".

Propera jornada, 3r derbi de la temporada: Valldoreix - Atlètic Junior

La propera jornada l'Atlètic Junior visita el camp del Valldoreix en el 3r derbi dels 6 que es disputen aquesta temporada a la Segona Catalana entre Valldoreix, Sant Cugat i Atlètic Junior. El Valldoreix és 5è a la taula després de perdre amb el Sitges per 2 a 1. El partit es disputarà al Municipal de Mira-sol el diumenge 24 de novembre a les 16:00 hores.

Alberto Morales: "És un partit molt bonic de viure i de jugar-lo"

Sobre el derbi, Alberto Morales, ha dit que: "A tots els jugadors els hi agrada jugar un derbi, aquesta temporada tenim la sort de poder jugar 4 contra el Sant Cugat i contra el Valldoreix i la veritat és què és un partit molt bonic de jugar i de viure. Aquest serà un derbi molt exigent, ja que el Valldoreix està fent les coses bé".