El Sant Cugat Futbol Club guanya el derbi al camp de l'Atlètic Junior

Els vermell-i-negres, amb 7 jugadors formats al club o de la ciutat en l'equip titular, han generat més perill que uns blau-i-negres que fa 3 jornades que no marquen

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club s'ha endut (0-2) el derbi davant l'Atlètic Junior, aquest diumenge, 20 d'octubre, al migdia, al Junior FC, amb uns 150 espectadors. Després de 3 jornades sense guanyar en la lliga del grup 3 de 2a Catalana, amb un balanç de 2 derrotes i 1 empat, el Sant Cugat FC ha aconseguit la segona victòria com a visitant i la tercera en 7 jornades de competició.

Per la seva banda, l'Atlètic Junior ha encaixat la segona derrota consecutiva en la lliga i ja fa 3 jornades que no guanya. Davant els vermell-i-negres, els blau-i-negres han encaixat la quarta derrota en el campionat en 7 jornades i tan sols han guanyat 1 dels 4 partits que han jugat al Junior FC.

Després d'aquesta 7a jornada de lliga, el Sant Cugat és 8è amb 11 punts i l'Atlètic Junior, 13è de 18 equips amb 7 punts.

Derbi Atlètic Junior Sant Cugat FC

El derbi entre l'Atlètic Junior i el Sant Cugat FC és el segon dels sis que s'han de jugar. FOTO: Miguel López Mallach

El Sant Cugat FC, amb 7 jugadors santcugatencs en l'onze titular

El Sant Cugat FC, amb 7 jugadors formats al club o de la ciutat en l'onze titular, ha fet el 0 a 1 quan només s'havien jugat 9 minuts de partit. L'autor, Jordi Ranera, en la primera ocasió del partit. En aquest primer període, com també ha passat en el segon, ha estat el Sant Cugat FC qui ha gaudit de més ocasions de gol per marcar, davant un Atlètic Junior que ha mimat més la pilota però que no ha generat jugades de perill a porteria contrària.

L'ocasió més clara de l'Atlètic Junior, que fa 3 jornades que no marca cap gol, ha arribat en el minut 16 del segon temps, quan David Escario, amb un xut fort i col·locat, ha obligat al porter visitant, Toni Jiménez, a lluir-se i enviar la pilota a córner. La tònica d'aquesta segona meitat ha estat la mateixa que la primera part, i el segon i últim gol del partit l'ha fet Kevin Caballero, després d'una passada de Joel Mateos, en el minut 34. Abans, però, Guillem Benet, de falta directa, havia xutat a l'escaire de la porteria local defensada per Carlos Martínez.

Joan Garcia: "Hem guanyat el derbi, no hem rebut cap gol, i n'hem fet dos"

L'entrenador del Sant Cugat FC, Joan Garcia, ha assenyalat que "hem estat molt ordenats en defensa i avui sí que hem aprofitat les ocasions de gol, però també és veritat que hem errat alguns gols clars. Estic molt content pels jugadors perquè l'equip no es mereixia estar 3 jornades sense guanyar. Vull destacar que avui en l'11 titular hi ha hagut 7 jugadors de Sant Cugat". Garcia també ha dit que "què millor que una victòria en el derbi, sense encaixar cap gol i anotant 2 gols, i amb aquestes bones sensacions d'equip".

Alberto Morales: "Hem d'intentar arribar a porteria contrària amb més jugadors i acabar fent més jugades i xuts"

El tècnic de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, ha explicat que s'han vist "dues propostes de joc ben diferents, la nostra, la de tenir la pilota, el control i la possessió de la pilota per intentar arribar amb més jugadors a la porteria contrària, i el Sant Cugat FC té un joc molt més directe que els ha funcionat molt bé. El gol ha arribat molt d'hora, en el minut 9, i els ha beneficiat molt". Morales ha reconegut que "hem d'intentar arribar a porteria contrària amb més jugadors i acabar fent més jugades i xuts a porteria, i buscar segones jugades" i també ha assegurat que "no estic preocupat per la situació. Estem en la jornada 7 i encara és d'hora".