Augusta Pàdel obre les seves portes aquest dilluns

La instal·lació té 11 pistes de pàdel oficials, sis exteriors, quatre cobertes i una pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones

L'Augusta Pàdel ja és una realitat. Aquest dilluns 6 de juliol la nova instal·lació esportiva, que compta amb un total d’11 pistes de pàdel oficials, obre les seves portes. Ubicada davant la ZEM La Guinardera, el sistema d’ús de les instal·lacions serà el format play&pay (juga i paga), en el que es juga sense ser-ne soci. Durant aquest mes de juliol ja hi ha inscrites un centenar de persones per començar els cursos intensius de pàdel. La inauguració oficial tindrà lloc la primera setmana d’octubre.

La instal·lació disposa d’11 pistes de pàdel oficials del World Padel Tour (WPT), amb sis pistes exteriors, quatre cobertes i una pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones de públic. Pel que fa a serveis disposa de vestidors, bar, terrassa, zona d'esbarjo, botiga de pàdel i un aparcament per a seixanta vehicles. El Restaurant Brau, amb capacitat per a 95 comensals i dirigit pel xef executiu Marc Roca, obrirà més endavant.

La santcugatenca Marta Marrero serà la directora de l'escola de pàdel i comptarà amb el suport de Juan Luís Blanco, que serà el coordinador.

Seu d'un challenger

Augusta Pàdel serà l'escenaridel 2 al 8 de novembre, del BarcelonaChallenger By Kaos, un campionat en què hi podran participar les parelles amb rànquing superior a la 10a parella del World Padel Tour. Serà la quarta i última prova del Challenger.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem