Bàrbara Pla aconsegueix el bitllet pels Jocs Olímpics

La santcugatenca guanya amb la selecció espanyola de rugbi a 7 el Preolímpic contra Rússia

La santcugatenca Bàrbara Pla jugarà els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La jugadora de la selecció espanyola de rugbi a 7 ha aconseguit el bitllet gràcies al triomf d'Espanya al Preolímpic que s'ha disputat aquest dissabte 25 i aquest diumenge 26 de juny a Dublín. El combinat espanyol ha superat en la final a Rússia per un ajustat 19-12 amb un assaig anotat per la santcugatenca. 

D'aquesta manera, Bàrbara Pla segueix les passes del seu germà Pol Pla, que la setmana passada també aconseguia amb la selecció espanyola masculina la classificació per als Jocs Olímpics. Pla és jugadora del Getxo RC i responsable de la direcció esportiva del club basc.

Amb Bàrbara Pla ja són cinc els esportistes santcugatencs que competiran als Jocs Olímpics de Rio. L'acompanyaran Gemma Mengual, nedadora de sincronitzada, Érika Villaécija, nedadora en aigües obertes, Pol Pla, jugador de la selecció espanyola de rugbi a 7, i Cristina Guinea, jugadora de la selecció espanyola d'hoquei sobre herba. També hi competirà la terrassenca Carlota Petchamé, actualment a les files del Junior FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem