Belasteguin i Lima fascinen en un clínic al Pàdel Indoor Sant Cugat

Els actuals números 1 del món de pàdel també han ofert un partit d'exhibició

Fernando Belasteguin i Pablo Lima, actuals números 1 del món de pàdel i que aquesta temporada han guanyat 5 dels torneigs World Padel Tour, han ofert aquest dimecres, 7 d'octubre, al vespre, un partit d'exhibició i un clínic al Pàdel Indoor Sant Cugat, davant un centenar d'espectadors.

Aquest esdeveniment és una activitat paral·lela de la primera edició del Torneig DiR Pàdel Indoor Sant Cugat, que va començar el dissabte 3 d'octubre i que finalitza aquest dissabte, 10 d'octubre, a les 5 pistes (també n'hi ha 2 d'individuals) del Pàdel Indoor Sant Cugat, situat al darrere de DiR Sant Cugat.

Fernando Belasteguin i Pablo Lima han jugat un partit d'exhibició davant Adrián Vázquez-Román Dopico i també han fet un clínic amb una vintena de parelles inscrites al Torneig DiR Pàdel Indoor Sant Cugat.

Belasteguin: “Les del DiR són unes bones instal·lacions”

Belasteguin ha explicat al TOT Sant Cugat que “cada cop s'obren més pistes de pàdel indoor” i que les del DiR Sant Cugat són unes “bones instal·lacions”. L'argentí ha assenyalat que el pàdel “és un esport molt instal·lat en la societat. S'estan obrint moltes instal·lacions de pàdel i tant de bo que duri. El que ha passat amb el pàdel en els últims 4 o 5 anys ha estat increïble. És un esport molt social”. Per la seva banda, el brasiler Lima ha dit que “sempre que podem, fem exhibicions per tot Espanya”.

Belasteguin també ha detallat que “estem molt contents de com ens està anant la temporada. Queden 4 torneigs i el Màster”.

1.300 euros en premis en metàl·lic

Un total de 103 parelles (57 masculines i 46 femenines) estan participant en la primera edició del Torneig DiR Pàdel Indoor Sant Cugat. El campionat, de caràcter open (obert a tothom), té 10 categories i reparteix més de 1.300 euros en premis en metàl·lic en les categories Premium i Primera Categoria. El TOT Sant Cugat n'és entitat col·laboradora i el mitjà de comunicació oficial del campionat.

En categoria masculina es juguen 4 categories (Premium, 1a, 2a i 3a); en la femenina (Premium, 1a i 2a), i mixta (Primera, Segona i Tercera). En la categoria Premium no s'ha limitat la participació per rànquing, mentre que en la resta de categories no han participat els 20 primers i primeres classificades del rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. Les finals de Premium i 1a Categoria es jugaran dissabte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem