Bronze a l'estatal sub-18 del Rugby Sant Cugat

L'equip juvenil del Rugby Sant Cugat aconsegueix la tercera posició al Campionat d'Espanya de Clubs

Els juvenils del Club de Rugby Sant Cugat obtenen una merescuda tercera posició al Campionat d'Espanya de Clubs sub-18, que es va jugar aquest cap de setmana 7 i 8 de maig a la localitat alacantina de La Vila Joiosa. La competició es va dur a terme al Camp d'El Pantano, instal·lacions del Club de Rugby La Vila.

Els d'Arturo Trenzano van disputar 4 partits, dels quals en van guanyar 3. Van quedar segons del grup B, després de guanyar contra el CR Salvador (31-3) i contra el Gaztedi RT (5-12), i de perdre contra Les Abelles (5-13), que van ser qui finalment es va emportar l'or. La plata va ser pel CAU València.

La final de consolació la van disputar contra el CR Liceo Francés, a qui els santcugatencs van guanyar per 3 a 17, obtenint així la tercera posició.

Campions de Catalunya

Després de guanyar la lliga, a primera divisió, els del sub-18 també es van adjudicar el Campionat de Catalunya, convertint-se en un dels quatre equips de base del CR Sant Cugat en proclamar-se campions de Catalunya aquesta temporada. També s'hi han proclamat l'equip B del sub-18, a segona divisió, i els equips A i B del sub-16, a primera i segona divisió respectivament.

Els jugadors del CR Sant Cugat varen brodar la seva actuació al Campionat de Catalunya, després de guanyar els 17 partits disputats. Fou el millor equip del grup B, amb 8 victòries, 555 punts anotats i 58 punts encaixats, que també el convertiren en l'equip més anotador i amb menys punts en contra.

A més, també van ser els primers de la fase regular, amb 7 victòries, guanyant al FC Barcelona a semis i a la UE Santboiana a la final, i sent l'equip amb menys punts anotats en contra.