Quatre equips del Club de Rugby Sant Cugat, campions de Catalunya

Són els equips sub-16 i sub-18, en la Primera i Segona Divisió

Els equips de base del Club de Rugby Sant Cugat s'han adjudicat, de moment, fins a quatre Campionats de Catalunya. Són els equips sub-16 i sub-18, en la Primera i Segona Divisió.

L'equip sub-16 del CR Sant Cugat A va apallissar (84-12) la UE Santboiana A, el 23 d'abril a Castelldefels, en la final del Campionat de Catalunya de Primera Divisió. En semifinals havien destrossat (100-0) l'RC Sitges.

Els de Daniel López van liderar la fase prèvia del grup A, amb 36 punts i un balanç de 7 victòries i 1 derrota. Els santcugatencs van perdre (41-25) en la 8a jornada al camp de l'RC L'Hospitalet, segon classificat. Van ser l'equip que va fer més punts (711) i el que en va rebre menys (94).

Ja en la fase regular, el CR Sant Cugat A va guanyar els 9 partits disputats, sumant 45 punts, 880 punts a favor i 45 en contra.

Aquest conjunt del CR Sant Cugat jugarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig, a Múrcia, el Campionat d'Espanya de Clubs.

El sub-18, sense cap derrota en 17 partits

L'equip sub-18 B, campió de Catalunya de Segona Divisió FOTO: CR Sant Cugat

El sub-18 del CR Sant Cugat A ha fet un Campionat de Catalunya de Primera Divisió per emmarcar. Ha guanyat els 17 partits que ha disputat. En la fase prèvia va ser el millor dels 9 equips participants del grup B, amb 8 victòries, i a més sent l'equip més anotador, amb 555 punts, i també el que menys punts va encaixar (58).

En la fase regular, l'equip d'Arturo Trenzano també va ser primer, amb 7 victòries i sent l'equip amb menys punts en contra (51). En semifinals, el CR Sant Cugat es va desfer del FC Barcelona, per 31 punts a 13. I en la gran final del Campionat de Catalunya, que es va jugar a Castelldefels el 23 d'abril, els santcugatencs es van imposar a la UE Santboiana A per 24 punts a 21.

Els santcugatencs prenen part aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig a Vila joiosa en el Campionat d'Espanya de Clubs sub-18. Arturo Trenzano, director tècnic esportiu del CR Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que "hi anem amb molta il·lusió. Som un equip fort".

Els equips B, també campions

L'equip sub-16 A del Club de Rugbi Sant Cugat, campió de Catalunya de Primera Divisió FOTO: CR Sant Cugat

Els conjunts B sub-16 i sub-18 també s'han adjudicat el Campionat de Catalunya, el de Segona Categoria. El sub-16 es va imposar (22-12) al CR Tarragona en la final del 24 d'abril, i el sub-18 va guanyar (36-16) l'RC Gòtics, el 30 d'abril. Ambdós partits es van jugar a la ZEM La Guinardera.

Arturo Trenzano ha explicat que "està sent una temporada fantàstica. Els dos equips sub-16 i sub-18 han guanyat el Campionat de Catalunya, 9 jugadors han anat a jugar amb la selecció catalana sub-18 i dos més, el Jorge Ortiz i el Pau Rodríguez, han jugat el Campionat d'Europa amb la selecció espanyola sub-18".

La Trobada d'Escoles de Catalunya, el 21 i 22 de maig

L'equip sub-16 B, campió de Catalunya de Segona Divisió FOTO: CR Sant Cugat

Tordera acollirà aquest 2016 la Trobada d'Escoles de Catalunya, el cap de setmana del 21 i 22 de maig, en les categories sub-6, sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14. El Campionat d'Espanya de Clubs d'aquestes categories es farà el cap de setmana del 28 i 29 de maig, menys la de sub-14, que tindrà lloc a Valladolid el 14 i 15 de maig.

Tercera Trobada de Veterans de Rugbi de Catalunya

La tercera Trobada de Veterans de Rugbi de Catalunya tindrà lloc aquest diumenge, 8 de maig, al camp de rugbi de la Teixonera, i el CR Sant Cugat hi participarà. L'organització d'aquest campionat, la Federació Catalana de Rugbi, ha dissenyat dues categories. En la Categoria A els jugadors han de tenir 35 anys complerts o més, i en la Categoria B, la dels Superveterans, els jugadors han de tenir més de 46 anys.

D'altra banda, el club ha confirmat que el dissabte 11 de juny farà la festa de final de temporada i que el 25 i 26 de juny es farà el tradicional torneig de seven. El CR Sant Cugat també farà un campus d'estiu.