Bruna-Valdés i les germanes Perelló guanyen el Torneig de Pàdel Solidari Rosaweek

L'objectiu d'aquest campionat del Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat el de conscienciar sobre la donació de medul·la. Una part de la recaptació es donarà a l'associació Càncer de Mama Metastàssic

Lluís Bruna (Junior FC)-Marc Valdés (CTN Sant Cugat) i les germanes Perelló, Eugenia i Elvira (CTN Sant Cugat) han estat les parelles campiones de Primera Categoria del segon Torneig de Pàdel Solidari Rosaweek-1r Trofeu Bocca, amb 127 parelles participants. En la final masculina, Bruna-Valdés han superat Nacho Vilaró-Lucas Portabella, ambdós jugadors del CTN Sant Cugat, i en la femenina, les germanes Perelló han derrotat Sandra Corbera i Cristina Montolio. En la Primera Categoria Mixta, Arnau Riba (Junior FC)-Nona Cuartero han vençut a Jaume Carreras (director tècnic esportiu de la secció de pàdel del CTN Sant Cugat)-Alejandra Torralba (campiona del màster espanyol aleví femení del 2017).

Conscienciar sobre la donació de medul·la

El Torneig de Pàdel Solidari Rosaweek ha ofert un clínic de Miguel Sciorilli, extècnic de Fernando Belasteguín. FOTO: CTN Sant Cugat

Aquest campionat l'ha organitzat el Club Tennis Natació Sant Cugat del divendres 13 al dissabte 21 d'abril, amb el principal objectiu de conscienciar sobre la donació de medul·la. Durant el torneig, s'han fet diverses accions informatives. Una part de la recaptació d'aquest torneig es donarà a l'associació Càncer de Mama Metastàssic (CCM).

Més de 150 persones a l'entrega de premis al Bocca

L'entrega de premis d'aquest campionat ha tingut lloc aquest dissabte, 21 d'abril, a la nit, al Bocca Restaurant&Club, on també s'ha fet un sorteig de regals, amb més de 150 persones. El director del torneig ha estat Jaume Carreras i els jutges-àrbitres, Manel Rion i Pau Benedito.

Clínic de Miguel Sciorilli

El Torneig de Pàdel Solidari Rosaweek també ha ofert activitats paral·leles com el clínic de Miguel Sciorilli, extècnic de Fernando Belasteguín, aquest dissabte, 21 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem