Últims dies per inscriure's en el segon Torneig de Pàdel Solidàri Rosaweek

El campionat l'organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat del 13 al 21 d'abril i part de la recaptació es donarà a l'associació Càncer de Mama Metastàssic (CCM)

Les inscripcions del segon Torneig de Pàdel Solidàri Rosaweek-1r Trofeu Bocca, en el que ja s'hi han apuntat més d'un centenar de parelles, es tanquen el pròxim dimarts, 10 d'abril, a les 14 hores. Aquest campionat, que organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat del divendres 13 al dissabte 21 d'abril, té com a principal objectiu conscienciar sobre la donació de medul·la. Durant el torneig, que és una iniciativa de dos socis de l'entitat organitzadora, es faran diverses accions informatives, com la que farà el Banc de Sang, el diumenge 15 d'abril, de 10 a 14 hores. Una part de la recaptació d'aquest torneig es donarà a l'associació Càncer de Mama Metastàssic (CCM).

L'entrega de premis, el dissabte 21 d'abril, al Bocca

L'organització ofereix les categories 1a, 2a i 3a Masculina, Femenina i Mixta. L'entrega de premis d'aquest campionat tindrà lloc al Bocca Restaurant&Club el dissabte 21 d'abril, a la nit, on també es farà un sorteig de regals. El director del torneig és Jaume Carreras i els jutges-àrbitres, Manel Rion i Pau Benedito.

Diferents activitats paral·leles

El Torneig de Pàdel Solidàri Rosaweek, en el que el principal patrocinador és FIAT OLRAIT de Sabadell, també ofereix activitats paral·leles com el clínic que oferirà Miguel Sciorilli, prestigiós entrenador de pàdel. L'extècnic de Fernando Belasteguín oferirà aquest clínic el dissabte 21 d'abril, a les 11 hores. També hi haurà un mercadet de botigues i activitats pels nens i nenes. L'organització també vendrà la dessuadora oficial del torneig, a 10 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem