Cabrera guanya la Marató de Les Planes

José Luís Cabrera, amb un temps de 18 minuts i 12 segons, ha guanyat la Marató Popular de Les Planes. La cursa, de 4,9 quilòmetres de recorregut, s'organitza habitualment durant la Festa Major del districte

A les 10 hores d'aquest diumenge ha donat el tret de sortida l'edició d'enguany de la Marató Popular de Les Planes. Com cada any, la sortida ha tingut lloc enfront el Bar Miguel, al carrer Nostra Senyora de l'Estrada. El recorregut, de gairebé cinc quilòmetres, ha recorregut també el Passeig del Torrent, el carrer Major del Rectoret, la Plaça Coll de la Creu d'en Blau, el Passatge del Desert i finalment el carrer de Maria Antònia, on es trobava l'arribada.

El guanyador absolut ha estat José Luís Cabrera, de 34 anys i veí de Les Planes, tot i que ara resideix a Sant Cugat. Cabrera ha fet un temps de 18 minuts i 12 segons. Ha estat la primera vegada que guanya en la categoria absoluta, tot i que ja ho havia fet quan era més jove en la categoria infantil. Cabrera, en acabar la cursa, ha reconegut trobar-se "molt bé físicament, amb moltes ganes de donar-ho tot i de guanyar".

El primer classificat en la categoria infantil ha estat Arnau López. Maria Espín ha rebut un premi especial, per ser l'única noia que ha pres part a la cursa.

Dues patrulles de la Policia de Sant Cugat i una ambulància han donat cobertura a la prova.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem