Les pistes esportives s'omplen per la Festa Major de les Planes

La paella de Festa Major aplega més d'un centenar de persones aquest diumenge a les Planes, que viu els últims moments de la seva festa

Després de la paella, l'humor. FOTO: B. Bella Després de la paella, l'humor. FOTO: B. Bella
Els nens també tenen el seu espai a la festa. FOTO: B. Bella Els nens també tenen el seu espai a la festa. FOTO: B. Bella
Les pistes esportives de les Planes han sigut l'escenari del darrer dia de Festa Major del districte. Les activitats pels nens i la paella de Festa Major han portat més d'un centenar de veïns, que s'han trobat d'aquesta manera per continuar la festa que es va iniciar divendres amb la voluntat "d'oblidar els actuals moments de crisi que pateix la societat". L'humor, també ha estat present i després de la paella ha estat el seu torn amb un monòleg on s'hi han acostat desenes de persones. El bon ambient durant la jornada ha marcat la festa i ha demostrat que les Planes "és un poble", tal com es va insistir durant el pregó. A la nit, es tanca la Festa Major amb un espectacle de pirotècnia i un brindis popular a les mateixes pistes esportives.

Dissabte va ser el segon dia de festa a les Planes i durant tot el dia activitats de tot tipus i per a tots els públics van omplir el districte. Des del matí, es van anar succeint els campionats de petanca, dòmino i parxís; amb les activitats infantils com un parc amb inflables i lliscadors, una gimcana familiar i tallers de manualitats. Al matí, també va tenir lloc la trobada de puntaires i es va inaugurar l'exposició de l'Associació de les Arts del Casal de les Planes. El dia es va tancar amb una botifarrada popular i el ball de l'orquestra Sabor, sabor.

En total, més d'una vintena d'activitats han omplert durant el cap de setmana les Planes durant la seva Festa Major, que enguany va començar amb el pregó de Majo Hernández.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem