Carla Rodríguez, subcampiona d'Europa sub-18 de rugbi a 7

La jugadora del primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ho ha aconseguit amb la selecció espanyola

La jugadora del primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat Carla Rodríguez Martínez s'ha proclamat subcampiona d'Europa sub-18 de rugbi a 7 (Seven), amb la selecció espanyola. L'europeu s'ha jugat a la ciutat francesa de Vichy, el 10 i 11 de setembre. En aquesta tercera edició de l'europeu hi han competit 16 equips.

Rodríguez: "Ha estat increïble"

Rodríguez ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "ha estat increïble. Viure aquell ambient, amb tantes seleccions i amb un nivell tant alt". La jugadora del CR Sant Cugat ha dit que "he jugat gairebé tots els minuts del torneig i ho he donat tot. Els entrenadors m'han dit que estan molt contents amb mi", ha explicat. Finalment, Rodríguez ha explicat que "el primer dia vam guanyar tres partits, i no m'ho creia".

Cal assenyalar que aquest ha estat el primer contacte de la jugadora de Cerdanyola del Vallès amb el combinat espanyol, ja que fins ara no havia fet mai cap entrenament ni jugat cap partit.

Quatre victòries i 2 derrotes

Espanya ha finalitzat en la quarta posició, però ha acabat segona perquè els Estats Units (segon) i Canadà (tercer) hi han participat com a seleccions convidades. Al no ser seleccions europees no poden comptar per a la classificació final.

El combinat espanyol ha acabat primer del grup B després de superar en la primera fase Andorra (45-0), Suècia (31-7) i Gal·les (40-0). En quarts de final ha superat Irlanda (22-10), mentre que en semifinals ha perdut amb l'amfitrió França (38-10). En el partit pel tercer i quart lloc, Espanya ha perdut (26-7) amb Canadà.

Cinquena temporada al CR Sant Cugat

Aquesta serà la cinquena temporada de Carla Rodríguez al CR Sant Cugat, la segona que defensa el primer equip femení. Aquesta jugadora de 18 anys juga habitualment en la posició de centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem