Carles Combarros, nou director del CAR de Sant Cugat

Ho ha aprovat aquest dilluns el Govern de la Generalitat. Combarros substitueix Joan Fontserè, que ha dirigit el centre els últims quatre anys

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dilluns, 29 de juny, el nomenament de Carles Combarros Vilaseca com a nou director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, en substitució de Joan Fontserè, que ha exercit aquest càrrec en els últims quatre anys. Combarros és president del Comitè Executiu Local de CDC a Santa Coloma de Gramenet i portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Carles Combarros va nèixer a Santa Coloma de Gramenet l'11 de febrer de 1975. És llicenciat en INEF per la Universitat de Barcelona (UB); màster en Direcció i Administració d’Empreses-MBA ESADE, i màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Del 2011 al 2015, tinent d'alcalde de Santa Coloma de Gramenet

A nivell institucional, entre els anys 2011 i 2015 ha estat tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període també ha presidit el Consell d’Administració de Grameimpuls SA i ha estat vocal del Consell d’Administració de Gramepark SA. L’últim any, ha exercit com a diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Durant gran part de la seva carrera professional s’ha dedicat al màrqueting esportiu. Ha exercit com a venedor i formador de producte a Decathlon SA i com a international trainee a Schott Ibérica SA, dedicada a la fabricació i comercialització de productes tecnològics del vidre, abans de ser responsable de posicionament i rendibilitat de marca a Polar Electro Ibérica SA, empresa de tecnologia per a l’entrenament esportiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem