La Cursa Nocturna Popular Moonrace vol ajudar a la Fundació Sant Medir

El CAR segueix apostant per la vessant solidària de la cursa i, així, un euro de cada inscripció es destinarà en aquesta ocasió a la Fundació Sant Medir

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat ha presentat aquest dimecres, 17 de juny, la tercera edició de la Cursa Nocturna Popular Moonrace, que se celebrarà el dijous 2 de juliol. Aquesta prova de caràcter popular tindrà un recorregut de 7,5 quilòmetres (el mateix de les dues edicions anteriors) i transcorrerà pels carrers de la ciutat. Com sempre, tant la sortida com l'arribada es farà a la pista d'atletisme del centre d'elit. El tret de sortida es donarà a les 21.30 hores, sota la lluna plena (moonrace).

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions de la prova atlètica tenen un cost de 16 euros i es poden formalitzar fins a l'1 de juliol. En el cas que el mateix 2 de juliol encara hi hagi places per corre-hi, les inscripcions costaran 5 euros més, 21, i s'hauran de fer, presencialment, al CAR. La inscripció inclou, entre altres coses, una samarreta tècnica, el dorsal personalitzat amb el nom (inscripcions rebudes abans del 21 de juny), i un welcome pack amb obsequis dels patrocinadors. Després de la cursa, l'organització oferirà una fideuà als participants. L'organització oferta un màxim de 2.000 places.

La presentació de la 3a Moonrace s'ha celebrat al CAR de Sant Cugat hi ha comptat amb la presència d'Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat, i Anna Puigpelat, directora de la Fundació Sant Medir.

Per a la Fundació Sant Medir

També enguany, el CAR segueix apostant per la vessant solidària de la cursa i, així, un euro de cada inscripció es destinarà en aquesta ocasió a la Fundació Sant Medir. El 2014, l'acció solidària de la Moonrace va ser per a la delegació de Sant Cugat de l'Associació Catalana per al Parkinson. El CAR vol donar en cada edició de la Moonrace una part de la inscripció a una entitat sense ànim de lucre de Sant Cugat.

Anna Puigpelat, directora de la Fundació Sant Medir, ha agraït a l'organització el seu suport i ha assegurat que “les ajudes econòmiques, totes són bones”.

Els principals objectius d'aquesta associació són la protecció de persones amb discapacitat intel·lectual greument afectats, inclosa la de la tutela, i l'existència i promoció personal, familiar i social d'aquestes persones bàsicament interns del Centre Sant Medir.

Els premis

L'organització premiarà els 3 primers corredors de la classificació general masculina i femenina, el més jove i el més gran, masculí i femení, i el primer classificat local, masculí i femení.

La cursa compta, entre d'altres, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme, el DiR, i els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

El CAR, sense director, de moment

Després de la marxa del director del CAR Sant Cugat, Joan Fontserè, per dirigir el Circuit de Catalunya, a Montmeló, Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, ha assegurat en la roda de premsa que treballa perquè la incorporació del nou director sigui “al més aviat possible, però sense precipitar-nos”. Tibau, que en serà el director fins que no hi hagi un nou director, ha aprofitat per agrair a Fontserè “la gran tasca” que ha desenvolupat al CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem