Carles Humet guanya el Torneig de Tennis de Festa Major de Valldoreix

El campió de Segona Categoria d'aquest campionat que s'ha jugat al Club Esportiu Valldoreix ha estat Ignasi Majoral

Un any més, el Club Esportiu Valldoreix ha apostat per la Festa Major de Valldoreix amb activitats esportives per a totes les edats. Carles Humet, en Primera Categoria, i Ignasi Majoral, en Segona Categoria, han estat els campions d'una nova edició del Torneig de Tennis de Festa Major, que s'ha jugat entre el 17 i 18 de setembre al Club Esportiu Valldoreix. Carles Humet ha guanyat a Óscar Salgado, i Ignasi Majoral, a Alberto Garaizábal.

Un equip del Club Esportiu Valldoreix s'ha imposat en el Torneig de Vòlei Platja 4X4 Mixta, que s'ha celebrat el dissabte 17 de setembre, a la pista de vòlei platja del Club Esportiu Valldoreix.

El Club Esportiu Valldoreix també ha instal·lat una pista de mini tennis al carrer el 17 i 18 de setembre, al davant de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix.

El Torneig de Futbol Base, que s'havia de fer el diumenge 18 de setembre, i una gimcana esportiva per a nens i nenes de més de 7 anys, que s'havia de fer el 17 de setembre no es van poder celebrar per falta d'inscripcions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem