Celebrada la 4a Cursa DiR Kids Sant Cugat

S'ha corregut a DiR Sant Cugat, en les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini

La 4a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat, amb 250 inscrits, s'ha celebrat aquest dissabte, 21 d'octubre, al matí, a DiR Sant Cugat, en les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i mini. L'organització ha lliurat medalles per a tots els participants i trofeus per als tres primers classificats de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Més de 2.000 corredors i corredores s'han inscrit en la 9a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que tindrà lloc aquest diumenge, 22 d'octubre. El tret de sortida de les curses de 5 i de 10 quilòmetres es donaran a les 9.30 hores, al carrer Cèsar Martinell. L'arribada serà a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. Enguany, l'atleta olímpic Nacho Cáceres és el cap de cartell de la cursa i competirà per la victòria en la categoria masculina.

Tots els atletes poden recollir els seus dorsals i samarretes a la Fira del Corredor, situada al pàrquing de Sant Cugat DiR, a la carretera de Rubí 76-80, aquest dissabte, 21 d'octubre, de 10 a 20 hores.

Un dels guanyadors de la 4a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem