Centenras de persones gaudeixen d'aeromodelisme d'alt nivell al Club ARC Sant Cugat

El cap de setmana del 19 i 20 de maig el Camp de Vol de Can Graells ha estat l'escenari de la Troba Internacional d'Helicòpters de Ràdio Control FUN FLY

Prop de 600 persones han gaudit durant tot el cap de setmana del 19 i el 20 de maig d'una de les exhibicions d'aeromodelisme més espectaculars del món. Els millors pilots d'helicòpters teledirigits, s'han citat al Camp de Vol de Can Graells, on han deixat bocabadats a tots els assistents amb els seus trucs per dirigir els aparells. Aquesta era la 6a Trobada Internacional d'Helicòpters de Ràdio Control FUN FLY i, per primera vegada, es feia a Sant Cugat.

L'esdeveniment, organitzat per Furtivos Team RC, ha comptat amb la presència de 75 pilots, vinguts d'arreu del món, entre els quals hi havia els millors pilots d'helicòpters teledirigits de tot el planeta. "Vam comptar amb el campió del món d'aquest esport", explica Paco Valenzuela, responsable del Club ARC Sant Cugat.

D'altra banda, l'Ajuntament de Sant Cugat ha col·laborat estretament amb l'entitat per tal que tot sortís bé. "Volem agrair a l'Ajuntament la tasca que ha fet per aconseguir que l'esdeveniment funcionés", ha afegit Valenzuela. A banda d'això, la valoració global del cap de setmana per part del club és de "10 sobre 10". De totes maneres, Paco Valenzula reconeix que el Club ARC Sant Cugat esperava més ressò a nivell local i que més gent del municipi s'acostés a gaudir de l'espectacle al Camp de Vol de Can Graells.

En aquest sentit, pel Club ARC Sant Cugat ha estat la primera vegada que acollia un esdeveniment d'aquesta magnitud i, tot i la gran satisfacció general, Paco Valenzuela reconeix que ara caldrà fer una valoració més profunda. "Estem molt contents i la valoració global és molt positiva, però és d'hora per saber si l'any vinent tornarem a ser l'escenari d'aquesta exhibició", ha dit el responsable de l'entitat. "Ara, a finals de juny tenim un campionat de Catalunya i un d'Espanya i ens centrarem en això. Ens agrada anar pas a pas", ha afegit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem