El Club Handbol Sant Cugat aconsegueix la primera victòria a la Primera Nacional

El CH Sant Cugat guanya per 38 a 27 al CH Palautordera i guanya per primera vegada a la lliga després de perdre els dos primers partits de la temporada

Després de dues derrotes en els dos primers partits, el CH Sant Cugat ha pogut celebrar la primera victòria a la lliga davant el Palautordera. Ambdós havien començat amb mal peu a la lliga, ja que els dos arribaven sense guanyar els dos partits anteriors.

Al final, el CH Sant Cugat ha pogut imposar-se per un clar 38 a 27 en un partit que han dominat de principi a final, ja que sempre han estat per davant en el marcador, tot i que el Palautordera ha exigit als de Xavi Viella fins al final. Els visitants han arribat a posar-se quatre gols per sota, però el Sant Cugat no s'ha deixat sorprendre i han mantingut la distància marcant 10 gols en els últims 10 minuts per endur-se la primera victòria a la Primera Nacional.

Partit contundent del Sant Cugat, que ha tancat a la segona part

El partit ha començat intensitat defensiva per part dels dos equips i amb el resultat ajustat. Hi ha hagut moments en què el Palautordera s'acostava al marcador però al descans el CH Sant Cugat ha arribat al descans per 16 a 11.

La segona part, ha començat igualada amb un parcial de 5 a 4 en els primers set minuts, però després les pèrdues i les contres del Sant Cugat, sumades a una bona actuació dels porters locals, han permès als vermell-i-negres agafar distància en el marcador. A partir dels 20 minuts de la segona part, el parcial ha estat d'un contundent 15 a 9 gràcies també als errors no forçats del Palautordera.

Al final, el Sant Cugat ha aconseguit una victòria de valor davant el Palautordera, la primera a la lliga. El partit s'ha disputat a la ZEM Rambla del Celler en el Pavelló 3 avui 6 d'octubre.

Xavi Viella: "Aconseguir la primera victòria a casa era vital"

L'entrenador del CH Sant Cugat, Xavi Viella, ha valorat el partit: "Era important aconseguir la victòria aquí a casa, un dels objectius d'aquesta temporada és fer-nos forts aquí. Hem tingut moments delicats, però l'equip ha sabut estar en tot moment concentrat i al final hem pogut tenir un final més tranquil".

La propera jornada a Montcada

El pròxim partit del CH Sant Cugat, serà a la pista del CH Montcada el pròxim 12 d'octubre. El Montcada, proper rival, va guanyar el primer partit, però va perdre els dos següents, l'últim contra el KH-7 BM Granollers per un gol (29-28)  Per la seva part, el CH Palautordera jugarà a casa davant l'Handbol Esplugues

Amb la victòria d'avui, el CH Sant Cugat és 13è amb 2 punts.