Tercera derrota seguida del Club Handbol Sant Cugat en el seu inici a 1a Nacional

El primer equip masculí ha perdut a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell, a qui ha arribat a guanyar de 5 gols en una molt bona primera part

El sénior A masculí del Club Handbol Sant Cugat ha perdut (33-27) a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell en la seva estrena a la lliga del grup D de 1a Estatal, aquest dissabte, 21 de setembre, a la tarda. Curiosament, per segona temporada consecutiva, els santcugatencs han iniciat la competició a la pista dels sabadellencs, que la temporada passada, la 2018-2019, també es van imposar, llavors per 29 gols a 25. Aquest partit s'havia de jugar al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, però el fet que del 18 al 22 de setembre s'hagi jugat el 16è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení – Miquel Martínez, ha fet que CH Sant Cugat i l'OAR Gràcia Sabadell hagin acordat un canvi de pista. El partit de tornada es jugarà a Sant Cugat.

El CH Sant Cugat ha arribat a guanyar de 5 gols

Una bona primera meitat ha dut al CH Sant Cugat a marxar al descans amb un avantatge en el marcador de 3 gols (12-15), tot i que en el minut 25 del primer temps guanyaven de 5 (9-14). Ja en el segon període, l'OAR Gràcia Sabadell ha anat a més i en el minut 10 ha capgirat el signe del partit i s'ha posat per davant en el marcador (20-19). Des de llavors, els sabadellencs han dominat la resta de l'enfrontament. Uri Cortés, amb 8 gols, ha estat el màxim anotador del conjunt vermell-i-negre.

Xavi Vilella: "Les sensacions són bones. Ens hem de quedar amb el CH Sant Cugat de la primera part"

Xavi Vilella, que per segona consecutiva dirigeix el primer equip masculí del CH Sant Cugat, ha assegurat que ha estat un enfrontament "amb dues parts ben diferenciades. En la primera part hem estat molt bé, tant en atac com en defensa, i en el segon temps tot ha estat al revés. L'OAR ha jugat amb un punt més d'intensitat que nosaltres, que hem estat molt tous en defensa i encallats en atac". Amb tot, Vilella ha explicat que tot i la derrota, "les sensacions són bones. Ens hem de quedar amb el CH Sant Cugat de la primera part".

Tres inicis seguits de lliga perdent

En les últimes tres campanyes, el CH Sant Cugat ha iniciat la lliga amb una derrota, la primera a Sant Cugat contra el KH-7 BM Granollers B (24-28). En la campanya 2016-2017, els vermell-i-negres van superar l'H. Sant Joan Despí, per 26 a 25.

Torna a jugar a fora

El Club Handbol Sant Cugat tornarà a jugar fora de casa en la segona jornada de lliga. Ho farà el dissabte 28 de setembre, a les 19 hores, a la pista del Joventut Handbol Mataró, que en aquesta primera jornada (de 30) ha perdut a la pista del KH-7 Granollers B (34-29). El primer partit de lliga dels santcugatencs al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler serà el diumenge 6 d'octubre, a les 12.45 hores, davant el CH Palautordera.