El Club Handbol Sant Cugat suma la sisena derrota consecutiva a la Primera Divisió estatal

Els vermell-i-negres perden davant l'Avannubo Balonmano La Roca per 27-31, viuen una situació crítica ja que fa sis partits que no guanyen i son avantpenúltims a la classificació

El Club Handbol Sant Cugat, ha sumat aquest 8 de desembre al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, al matí, la sisena derrota consecutiva a la Primera Divisió estatal en 12 partits disputats. Aquesta, ha estat davant l'Avannubo Balonmano La Roca per 27 a 31 en un partit molt disputat fins als instants finals del partit. No guanyen des de la jornada 6 en què es van imposar per 26 a 27 a l'Handbol Sant Vicenç i en què havien aconseguit un balanç de  3 victòries i 3 derrotes en els primers 6 partits. Després d'això, el Sant Cugat ha perdut els sis últims partits que ha disputat.

Amb aquesta derrota els santcugatencs son 14ns a la classificació amb 3 victòries i 9 derrotes en 12 partits disputats i a 13 de finalitzar la primera volta de la competició. És una situació crítica per al Sant Cugat ja que estan empatats a punts, 6, amb l'Handbol Banyoles que és 15è, on descendeixen els dos pitjors de la competició. També te 6 punts l'Handbol Sant Joan Despí, pero per diferència de gols pero per menys gols rebuts és 13è.

En els moments previs de l'enfrontament, el porter del FC Barcelona d'handbolGónzalo Pérez de Vargas, qui ha assistit al partit entre el Sant Cugat i La Roca al Pavelló 3, ha rebut una samarreta de reconeixement a la seva visita.

DSC 5887

El Club Handbol Sant Cugat ha fet entrega d'una samarreta a Gonzalo Pérez de Vargas abans del partit. Foto: Toni Freixas.

Abans del partit, hem pogut entrevistar al jugador del FC Barcelona.

Més info: Gonzalo Pérez de Vargas: "Des de petit he tingut clar que volia ser porter"

Partit igualat que s'ha decantat en els últims deu minuts

El d'aquest diumenge al matí, ha estat un partit igualat durant 40 minuts del partit. Els visitants han plantejat una defensa molt intensa i el partit ha començat amb un avantatge d'1-4 en quan ja s'havien disputat 7 minuts de partit. Tot i l'avantatge inicial de La Roca, els santcugatencs han pogut tornar a ficar-se dins el partit i ha estat llavors quan s'ha igualat. Des del minut 10 de la primera part el partit ha tingut moltes alternances al marcador i els dos equips han plantejat una bona defensa. El porter visitant, Xavi Gesa, ha fet parades de mèrit per tal que el seu equip seguís al davant al marcador i això també s'ha sumat en errades de llançament del Sant Cugat, i ha fet que el marcador continués igualat. Al final del primer temps els locals han pogut posar-se per davant i el marcador als primers 30 minuts ha acabat amb el Sant Cugat per davant 15 a 14.

A la segona part, el Sant Cugat ha començat millor posant-se 17-14 i tenint la possibilitat de posar 4 gols d'avantatge. Però els rivals no s'han arronsat i han igualat el marcador. A partir d'aquí, com a la primera part, el partit ha estat igualat fins arribar al 22-22 quan faltaven 15 minuts perquè acabés el partit.  Després d'aquest empat, La Roca ha seguit amb el seu encert i els santcugatencs s'han precipitat en algunes accions que els han costat gols del conjunt visitant que ha tingut encert en els minuts finals. Ja en la recta final del partit, amb la pressió d'anar per darrere el marcador, el Sant Cugat ha près males males decisions degut a l'ansietat de poder remuntar en els minuts finals del partit i el marcador ha acabat amb 27 a 31 a favor dels visitants.

El millor del partit per part del Sant Cugat ha estat Arnau Domingo amb 6 gols.

Després del partit, l'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, ha valorat la derrota: "La clau ha sigut que a l'inici de la segona part hem tingut pilota per posarnos amb 4 d'avantatge que no l'hem aconseguit posar. I després quan vas per darrere al marcador, hem perdut pilotes fàcils, precipitació en les jugades i hem sortit del partit. Tot i això, el resultat és una mica enganyós pels mèrits que hem fet avui. Els tres últims partits, arribem al final igualats però acabem perdent per detalls".

També ha comentat que "el que hem de fer és mantenir-nos fins al final, aguantar els 60 minuts i això potser és el que ha faltat avui".

I finalment, sobre les sis derrotes consecutives ha dit que "quan estàs allà abaix, surt una mica l'ansietat. Però esta clar que per guanyar hem de fer les coses bé i no cometre tants errors com estem cometent sobretot com avui. El que hem de fer, és sobretot mantenir la calma, queda molta lliga i queda molt treball per endavant".

Propera jornada

El pròxim partit del Sant Cugat serà al camp del l'Handbol Sant Esteve de Palautordera, equip classificat a la part mitja de la classificació 8è amb 6 victòries i 6 derrotes. El partit es jugarà el proper dissabte 14 de desembre a les 18 hores. D'altra banda La Roca rep l'Esplugues en un partit entre 5è i 6è classificat.