El Club de Rugby Sant Cugat femení empata contra el Gòtics Rugby Club però segueix invicte

Les noies d’Albert Casorran han empatat a 20 contra el Gòtics i sumen 3 victòries i 1 empat en els 4 primers partits

El Club de Rugby Sant Cugat femení i el Gòtics Rugby Club han empatat amb un marcador de 20 a 20 en el partit que s'ha disputat aquest dissabte 26 d'octubre a la ZEM La Guinardera. El partit ha estat molt intens i igualat en el marcador. Tot i que les visitants a la primera part s'han arribat a posar 0-10 en el marcador a la primera part les blau-i-negres han sabut refer-se tot i que no han pogut culminar la remuntada en un gran partit de rugbi. Amb aquest empat, després de 4 partits, les santcugatenques queden líders provisionals de la Divisió d'Honor Femenina amb 17 punts, a l'espera dels resultats de les seves rivals. D'altra banda, el Gòtics és quart amb 2 victòries, 1 empat i 1 derrota.

Partit molt igualat que ha acabat en empat

Les coses han començat malament per al Sant Cugat quan al minut 17 les visitants han fet la primera marca del partit amb la seva corresponent transformació i posant el 0-7 al marcador. 4 minuts més tard, un cop de càstig en contra del Sant Cugat ha posat el 0-10 en favor al Gòtics. A partir d'aquí el domini inicial de les visitants s'ha reduït i als dos equips els hi ha costat arribar a terreny de l'adversari en poques ocasions. La igualtat ha estat la tònica constant, però al cap de 25 minuts de la primera part Laia Riu ha pogut fer la primera marca per al Sant Cugat tot i que no ha transformat el tir entre pals i no transformaria cap marca de les 4 que aconseguirien. Amb el 5 a 10 s'ha arribat al descans amb la sensació que els equips estaven molt paral·lels.

A la segona part, quasi quan acabaven de sortir de vestidors les jugadores dels dos conjunts, el Gòtics ha ampliat el marcador fins al 5-15. Però poc temps després, ha arribat la rèplica del Sant Cugat amb una marca de nou de Laia Riu. El partit començava animat a la segona part i això ha donat confiança a les d'Albert Casorrán que han millorat en defensa al segon temps. Al cap de 7 minuts, la millora del Sant Cugat s'ha traduït en l'empat en el marcador a 15 amb una marca de Victoria Gil, cosa que demostrava la igualtat imperant en tot el partit. Poques ocasions d'entrar a l'àrea rival , i en les que han tingut no ho han desaprofitat. Sara Marin, a 15 minuts d'acabar el partit posava per davant a les santcugatenques però el Gòtics, en aquest moment no s'ha rendit i ha pogut igualar el marcador a 20 que ja no es mouria.

Al final del partit l'entrenador del Sant Cugat, Albert Cassorrán, ha valorat l'empat i la situació de l'equip: "Puntuar sempre és important, a casa podríem haver aspirat a molt més, però la intensitat de les rivals al principi ens ha costat molt igualar-la. Ens ha costat arrancar". Ha destacat el canvi de l'equip a la segona part del partit: "A la segona part hem estat més fortes en defensa i això ens ha permès igualar i inclús per posar-nos per davant". I finalment ha destacat que "no hem pogut transformar cap de les marques i la clau crec que també ha estat aquesta".

Al pròxim partit de la Divisió d'Honor, el Club de Rugby Sant Cugat visita el Geieg, equip de la part alta de la classificació amb dues victòries i 1 derrota en 3 partits jugats, el proper 10 de novembre a les 12:30 hores. Mentre que el Gòtics haurà de jugar al camp del CEU.

Escalada Rocòdrom infantil. FOTO: Ale Gómez