Comença l'estatal de seleccions autonòmiques d'hoquei sobre herba al Junior FC

5 de les 18 jugadores de la selecció catalana cadet femenina són del Junior FC. Es tracta de Marta Lamoglia, Helena Cambra, Anna Serrahima, Laura Bosch i Berta Serrahima

El Junior FC és la seu, des d'aquest dijous, 17 de març, fins al diumenge 20 de març, del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet Masculí i Femení.

De les 18 jugadores de la selecció catalana sub-16 femenina, 5 són del Junior FC. Es tracta de Marta Lamoglia, Helena Cambra, Anna Serrahima, Laura Bosch i Berta Serrahima. Això significa que el de Sant Cugat és el club que, amb 5 jugadores, més jugadores aporta al combinat català. També hi ha representants del CD Terrassa (4), RC Polo (3), Iluro HC (2), i una jugadora del Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Castelldefels i Natació Línia-22. Arseni Sañé és el seleccionador català femení, i el santcugatenc Guillermo Carnicer, el segon entrenador.

En l'estatal femení hi juguen 6 seleccions. Són Comunitat de Madrid, Cantàbria, Comunitat de València, Canàries, Euskadi i Catalunya.

Pablo Luna, a la selecció masculina

Selecció catalana cadet masculina FOTO: FCH

Pablo Luna és l'únic jugador del Junior FC que defensarà la selecció catalana cadet masculina, entre un total de 17 jugadors convocats. Amb 7 jugadors, l'Atlètic Terrassa HC és l'entitat que aporta més jugadors a Catalunya, seguit per l'RC Polo (4), el CD Terrassa (2), Catalònia HC (2), el Club Egara (1) i el Junior FC (1). Pep Olivé és el seleccionador català masculí, i el santcugatenc Marc Salinas, el cap d’equip.

En el Campionat d'Espanya masculí Catalunya està enquadrat en el grup A, amb Cantàbria, Comunitat Valenciana, Canàries i Múrcia. En el B hi competeixen Euskadi, Aragó, Comunitat de Madrid, Galícia, i Portugal.

Debuten dijous

Ambdues seleccions debuten aquest dijous, 17 de març. La masculina, a les 10.30 hores, contra Múrcia, i la femenina, a les 15 hores, contra Canàries. Les finals es jugaran diumenge. A les 10.30 hores, la femenina, i a les 14.45 hores, la masculina. Entre les dues finals es jugarà el partit de Divisió d’Honor Femenina Junior FC-RC Jolaseta.

La passada temporada Catalunya va proclamar-se campiona en categoria masculina i subcampiona en femenina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem