El Junior FC acollirà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet

Es jugarà del dijous 17 al diumenge 20 de març al club esportiu local

El Junior FC acollirà, del dijous 17 al diumenge 20 de març, el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet Masculí i Femení. En l'estatal cadet masculí, Catalunya integrarà el grup A, amb Cantàbria, Comunitat Valenciana, Canàries i Múrcia. En el grup B hi jugaran Euskadi, Comunitat de Madrid, Aragó, Galícia i Portugal.

Quant a la categoria femenina, la selecció catalana s'enfrontarà en un únic grup a la Comunitat de Madrid, Cantàbria, Comunitat Valenciana, Canàries i Euskadi.

En la temporada 2014-2015, les seleccions catalanes cadets es van adjudicar l'estatal. La masculina va ser la millor de les deu seleccions autonòmiques, i la femenina, la millor de les sis que hi van prendre part.

Segon estatal consecutiu

En la temporada 2014-2015, el Junior FC va acollir el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18 Masculí i Femení. La selecció catalana sub-18 masculina, integrada pel santcugatenc Marc Perellón (capità de la selecció catalana), jugador del Junior FC, es va proclamar campió de l'estatal. La femenina va ser subcampiona. En la campanya 2012-2013, es va jugar al Junior FC el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem