Coneix quines són les afectacions al trànsit de la 1a Cursa del Gall

Els carrers per on passa la cursa estaran tallats al trànsit i haurà línies d'autobús afectades

La primera edició de la Cursa del Gall, que se celebrarà el pròxim dimarts 31 de desembre, a les 18 hores, afectarà la mobilitat del centre de Sant Cugat. Els carrers per on passa la cursa estaran tallats al trànsit entre les 18 i les 19.20 hores, s'aniran reobrint en funció del pas dels atletes. Sempre que sigui possible, l'organització permetrà als vehicles travessar els carrers tallats.

Més info: Sant Cugat acomiadarà el 2019 amb la Cursa del Gall, "amb un format més lúdic i familiar"

L'avinguda Pla del Vinyet quedarà tancada al trànsit rodat a partir de les 16.30 hores, entre el carrer Cèsar Martinell i la plaça Gabriel Ferrater. A partir de les 17 hores, es tancarà també el tram entre l'avinguda de Gràcia i el carrer Cèsar Martinell.

L'estacionament de vehicles quedarà prohibit al llarg de tot el recorregut de la cursa, entre les 8 i les 20 hores del dimarts 31. A partir de les 10 hores, la grua municipal retirarà els vehicles que encara estiguin estacionats. L'Ajuntament recomana aparcar fora de la zona afectada.

Les línies d'autobús afectades

Algunes línies d'autobús també es veuran afectades, entre les 17 i les 20 hores, en els seus horaris i/o itineraris:

-Les línies urbanes L1, L2A, L2B, L3, L7, L8, L9, TAD L10 i el servei de Park & Ride.
-Les línies interurbanes A4, A6, B7 i B8.
-Les línies del transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

La informació detallada dels canvis es podrà consultar a les parades de les línies afectades.

Es tanquen les inscripcions

Segons l'Ajuntament, fins al moment s'han inscrit 700 atletes. Les inscripcions es poden fer al web de la cursa fins aquest divendres, 27 de desembre, a les 23.59 hores. Fora d'aquest termini, qui vulgui participar es podrà inscriure el dilluns 30, entre les 16 i les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM rambla del Celler, fins que s'acabin els dorsals disponibles. El dimarts 31 només es facilitaran dorsals lliures (sense sortir a la classificació oficial).

La 1a Cursa del Gall, de 5 km de recorregut, l'organitzen conjuntament el Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre.

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem