En joc els vuitens de final del torneig solidari de pàdel #forçamiquel

La 6a edició del #forçamiquel està sent tot un èxit i encara ja la recta final per a decidir els vencedors de cada categoria

La 6a edició del torneig solidari #forçamiquel segueix el seu curs en les pistes del Club Esportiu Valldoreix. El torneig, que es disputa des del 30 de maig i que acabarà el dissabte 9 de juny, va aconseguir arribar a l'objectiu de les 400 parelles. En ell, un total de 12 categories estan en joc: 4 femenines, 4 masculines i 4 mixtes.


Durant el 7 i 8 de juny, s'estan disputant a les pistes del Club Esportiu Valldoreix les fases finals del torneig. Així doncs, dissabte es jugaran les semifinals pendents i cap a les 12.00h començaran els partits per decidir els vencedors de les diferents categories. La celebració conclourà cap a les 17.00h amb l'entrega de trofeus.


Tot i els xàfecs continus de la setmana, l'organitzador del torneig, Marc Carballeria, valora molt positivament la presència d'espectadors en el torneig solidari de pàdel: "Sembla una Festa Major. Cada dia hi ha molta gent: gent de Sant Cugat i voltants que s'està bolcant molt en la causa". 


Sota la iniciativa de la sòcia Raquel Martínez i Marc Carballeria, el torneig se celebra en honor a Miquel Aydogan. El Miquel va ser un nen que va sofrir una leucèmia greu entre els 3 i 10 anys i que no va poder superar. Degut l'incident, es va decidir impulsar aquest projecte, en què els beneficis van destinats al departament d'investigació hematològica de l'Hospital Sant Joan de Déu, per ajudar als nens i adults que pateixen una malaltia similar a la de Miquel Aydogan.


El recapte prové de les inscripcions dels participants en el torneig, dels donatius facilitats durant els dies del campionat i de la col·laboració solidària d'entitats, com l'EMD Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem