CPP Raspeig i CP Manlleu, rivals del PHC Sant Cugat en la primera jornada de lliga

El conjunt masculí començarà la temporada el 8 d'octubre i el femení el 16 d'octubre

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfrontarà en la primera jornada del campionat de Primera Divisió al CPP Raspeig, equip recentment ascendit a la categoria. El debut serà a la població alicantina, el dissabte 8 d'octubre, a les 20 hores. La competició la finalitzarà a la pista d'un altre equip que ha pujat a Primera aquest any, l'HC Alpicat, el 20 de maig.

La Primera Divisió consta de 14 equips i 26 jornades. Els de Joan Carles Vadillo s'enfrontaran, per aquest ordre, a CPP Raspeig, CP Vilanova, GEiEG, MIS Ibérica CH Mataró, SHUM Frit Ravich, CD'E Arenys de Munt, CHP Sant Feliu, CP Tordera, Calafell Tot l'Any, FC Barcelona Lassa 'B', Asturhockey CP, CH Palafrugell i HC Alpicat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, que la temporada passada es va quedar a les portes de l'ascens a OK Lliga, compta aquesta temporada amb les incorporacions de David Martínez i Jordi Gabarra, i les baixes d'Eloi Gaspar i Pablo Soler. Pablo Aguarón encara no ha decidit si continuarà a l'equip una temporada més.

El femení debuta contra el subcampió

El femení rebrà en el primer partit al CP Manlleu FOTO: Lali Puig

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'enfrontarà al subcampió d'OK Lliga Femenina la temporada passada, el CP Manlleu, en el seu retorn a la màxima categoria estatal. Les santcugatenques començaran el campionat jugant com a locals, el diumenge 16 d'octubre, a les 13 hores. Acabaran la lliga, també a casa, contra el CP Las Rozas, el 27 de maig.

L'OK Lliga Femenina també consta de 14 equips i 26 jornades. Les de Jaume Oms s'enfrontaran, per aquest ordre, a CP Manlleu, Cerdanyola CH, Medycare System Mataró, CP Alcorcón, Covesa Sferic Terrassa, CP Voltregà, CP Rivas Las Lagunas, HC Liceo, Generali HC Palau Plegamans, Holstelcur Gijón HC, CP Vilanova, CHP Bigues i Riells i CP Las Rozas.

El conjunt santcugatenc comptarà amb les mateixes jugadores que van assolir l'ascens a OK Lliga Femenina la temporada passada, amb l'única novetat de la incorporació d'Esther Ferrer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem