Cristina Guinea: "Els Jocs Olímpics és una competició inigualable"

Cristina Guinea i Carlota Petchamé, jugadores del primer equip femení d’hoquei sobre herba del Junior FC, jugaran els Jocs Olímpics, amb la selecció espanyola absoluta

Cristina Guinea, a 23 anys i capitana i jugadora del primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, que ha estat convocada per disputar els Jocs Olímpics, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que prendre part en uns Jocs Olímpics “és millor que fer-ho en un mundial o un europeu, és inigualable. Tinc moltes ganes i il·lusió. Volem fer un bon paper. El primer objectiu és passar a quarts de final”.

La barcelonina Cristina Guinea i la terrassenca Carlota Petchamé, ambdues jugadores del primer equip femení d’hoquei sobre herba del Junior FC, han estat seleccionades, amb la selecció espanyola absoluta, per disputar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (Brasil), del 5 al 21 d’agost. La llista, de setze jugadores, la va fer pública el seleccionador espanyol Adrian Lock, exentrenador del Junior FC femení, el dissabte 2 de juliol.

Carlota Petchamé: "És un somni"

Per la seva banda, Carlota Petchamé ha assegurat que “fa molts anys que treballen per a això, per poder arribar als Jocs Olímpics. És un somni. Volem anar partit a partit i intentar arribar al màxim”. Petchamé, de 26 anys, s’ha estrenat aquesta temporada 2015-2016 com a jugadora del Junior FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem