VÍDEO I FOTOS: El Cros Ciutat de Sant Cugat finalitza amb més de 3.000 participants

El 23è Cros Ciutat de Sant Cugat, que ha comptat amb un format diferent, ha tancat amb una molt bona participació en el retorn al Parc de la Pollancreda

El 23è Cros Ciutat de Sant Cugat ha finalitzat aquest diumenge 14 d'octubre, al Parc de la Pollancreda amb un èxit total de participació. En l'edició d'aquest any, la cursa, organitzada per la Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) s'ha realitzat en dos dies i per escoles, més de 30 centres d'ensenyament de Sant Cugat s'han inscrit a la cursa i ha comptat amb un total de 3.323 participants.

El 23è Cros Ciutat de Sant Cugat . Foto: Adrián Gómez

En el darrer dia de la cursa, ha continuat la jornada festiva al Parc de la Pollancreda amb l'expectació dels mares i pares que han volgut veure els seus fills i filles competir, més de 15 escoles s'han inscrit a la cursa per al segon dia. A més, la novetat de la jornada de diumenge ha estat la participació de la categoria 'Specials Cros' amb participants amb diversitat funcional.

Més info: VÍDEO I FOTOS: Companyonia i disbauxa en el primer dia del Cros Ciutat de Sant Cugat

La cursa, va començar el dissabte 13 d'octubre amb les categories popular i juvenil i amb la participació d'instituts i escoles. Dels més de 3.000 participants, 12 han participat a l'Special Cros, 57 a la categoria popular, 403 a les categories cadet i juvenil, 974 a les aleví i infantil i 1877 en les pre-benjamí i benjamí. Dades que reflecteixen la important afluència de nens i nenes. Amb tot, els resultats es podran a partir de dimarts 16 de novembre al web de la OMET.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem