Debut amb derrota d'un tou Futbol Sala Sant Cugat

Els de Jaime Martínez cauen per 6 gols a 1 a la pista del Broncesval CFS Montcada

Debut amarg del Futbol Sala Sant Cugat, que en el seu primer partit de la temporada ha encaixat un dolorós 6-1 a la pista del Broncesval FS Montcada. Els de Jaime Martínez han estat imprecisos i poc contudents, i han acabat pagant-ho davant un Montcada que sense fer un gran partit, ha sabut aprofitar millor les seves oportunitats.

El primer cinc inicial del conjunt visitant ha comptat amb Carlos Leon a la porteria, Òscar Rosell Xaus, Enric Sánchez, Guillem Pros i Adrià Peiró. Els cinc, jugadors que ja van formar part del primer equip la temporada passada. A la banqueta han esperat la seva oportunitat Arnau Pie, Sergi Pros, Claudi Llugany, Jesús Manchado Chus, Pau Cano, Bernat Batllori i el porter suplent, Dani Chueca.

De tots els jugadors que han debutat –han debutat a la categoria fins a cinc jugadors– cal destacar el paper de Bernat Batllori, jugador juvenil de primer any, que amb tan sols 16 anys ha demostrat molta maduresa sobre la pista.

Aguanten a la primera part, s'enfonsen a la segona

El partit ha estat força igualat en la primera part. El Futbol Sala Sant Cugat ha jugat els primers minuts amb molta intensitat i ha estat qui més ha buscat la porteria contrària però ha estat el Montcada qui ha inaugurat el marcador. Marc Cárdenas ha estat l'autor de l'1-0 en una jugada de córner. Claudi Llugany i especialment Guillem Pros han tingut dues bones oportunitats per empatar abans del descans.

A la represa el conjunt local ha sortit decidit a resoldre el partit per la via ràpida i en un tres i no res ha fet el 2-0 i el 3-0. Marc Cárdenas ha aprofitat una greu errada defensiva per fer el segon i ha participat en la jugada del tercer, en una jugada de contraatac en la que sense tocar la pilota ha enganyat al porter deixant passar la pilota per sota les cames perquè David Ortega marqués a plaer.

Enric Sánchez ha retallat distàncies quan faltaven set minuts pel final però ràpidament el Montcada ha tornat a posar el partit molt coll amunt amb un altre gol de Marc Cárdenas, que novament ha aprofitat una errada defensiva. Sense fe, el Futbol Sant Cugat ha jugat de cinc els últims cinc minuts i ha encaixat dos gols més, un de Víctor Andrés de doble penalti i el darrer de Bryan Fernando Flores.

Jaime Martínez, empipat

Martínez s'ha mostrat decebut, més pel joc dels seus jugadors que pel resultat: "Hem jugat malament. A la primera part hem aguantat, però a la segona part ens hem vingut a baix, sense idees, sense sortida. No hem fet res, el resultat és just".

L'entrenador del conjunt vermell-i-negre però assegura que l'equip creixerà: "Els jugadors han de tenir paciència, han de ser realistes i assimilar la realitat que estan vivint, han de ser conscients del club i l'equip en què juguen. De totes maneres tenim molt marge de millora. Hi ha 4 o 5 jugadors que no sabien el que era la 3a Nacional, és un salt molt gran i haurem de treballar molt".

El Futbol Sala Sant Cugat jugarà la pròxima jornada com a local davant el Cover Premià de Mar CF Sala, que aquesta jornada ha golejat el Pineda de Mar FS per 9 gols a 3. El partit es disputarà el dissabte 1 d'octubre, a les 20 hores, al pavelló 3 de la Zona Esportiva Municipal Rambla del Celler.