El Futbol Sala Sant Cugat inicia la lliga amb la permanència com a objectiu

Els vermell-i-negres, amb més jugadors de la casa que mai, visiten dissabte el Montcada

El Futbol Sala Sant Cugat continua apostant per la gent de casa. Després de les sis baixes de Marc Casas, Jordi Savé, Pol Calvó, Alex Katib, Víctor Fortea i el japonès Shogo, la junta directiva i el tècnic Jaume Martínez han tornat a demostrar la seva ferma aposta pels jugadors del club. Pau Cano, Humbert Masfurroll i Sergi Pros alternaran la seva presència entre el sènior A i el B. Fins a cinc jugadors del juvenil A faran el salt a la categoria sènior i també estaran entre els dos primers equips. Són Claudi Llugany, Arnau Pie, Bernat Batllori, Jordi Magrià i Biel Crespo. L'únic que puja directament al primer equip procedent del juvenil A és el porter Dani Checa.

De la temporada passada continuen els porters Jordi Palau i Carlos Leon, i els jugadors Enric Sánchez, Òscar Rosell Xaus, Adrià Peiró, Alex Quílez, Jesús Manchado Chus i Guillem Pros. En el cas de Chus i Alex Quílez seran jugadors que jugaran amb l'A i el B.

La permanència i la formació, els objectius

Per a Jaime Martínez, entrenador del FS Sant Cugat, l'objectiu "és la permanència a la categoria i seguir formant jugadors". El tècnic de Montcada i Reixac, que enguany compleix la seva tercera temporada consecutiva en la seva segona etapa al club, ha explicat que "els jugadors juvenils i del sènior B no tenen experiència en la categoria. Som un equip en construcció, però volem competir des del primer moment". Segons Martínez, "els jugadors que arriben al primer equip tenen il·lusió per jugar-hi i defensar-lo". Finalment, Martínez detalla que "l'equip està treballant molt bé i creu en el que fa".

Cap victòria en la pretemporada

El FS Sant Cugat, que va iniciar la pretemporada el 29 d'agost, ha perdut els cinc enfrontaments que ha disputat aquesta pretemporada. Al Pavelló 3 ha perdut amb el Cerdanyola Vallès FC, de Segona Nacional B (grup 3); amb el FS La Unión Santa Coloma, de Segona Nacional B (grup 3), i amb un equip de la segona divisió francesa. Lluny de Sant Cugat ha perdut contra el FS Pallejà, del grup 2 de Tercera Nacional, i amb el Magic Sants FS, de la Divisió d'Honor Catalana (grup 2).

A la pista d'un descendit de 2a Nacional B

El FS Sant Cugat inicia aquest dissabte, 24 de setembre, la lliga del grup 1 de la Tercera Nacional, i ho fa a la pista d'un equip que la temporada passada jugava a la Segona Nacional B (va ser 18è i últim), el Broncesval CFS Montcada. Els vermell-i-negres, que han canviat de grup (del 2 a l'1), visitaran el conjunt del Vallès Occidental dissabte, a les 18 hores. Per aquest partit són baixa el porter Jordi Palau i els jugadors Alex Quílez i Jordi Magrià.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem