Debut atípic del Valldoreix FC com a local sense disposar del seu camp de joc

Els verd-i-blancs, enquadrats al grup 3 de 2a Catalana amb el Sant Cugat FC i l'Atlètic Junior FC, buscaran millorar la 7a posició de la darrera temporada amb els mateixos jugadors

El Valldoreix FC començarà la seva 2a temporada consecutiva a 2a Catalana jugant vers el CD Almeda, el diumenge 8 de setembre a les 17 hores, després d'acabar la pretemporada amb un balanç d'1 victòria, 1 empat i 3 derrotes. A més, tot i que teòricament l'equip iniciarà la lliga com a locals, el conjunt compta amb l'inconvenient de no disposar del seu camp de joc per unes obres i fins al gener jugaran al Camp de Futbol Municipal de Mira-sol.

"Ha estat una temporada atípica a causa de no disposar del nostre camp per poder entrenar. Debutarem a la lliga en un lloc que no hem entrenat mai. Amb això, no disposem de cap avantatge quan juguem a casa", apunta crític el tècnic Jose Andrés Vargas, en la seva 5a temporada amb el conjunt verd-i-blanc.

Amb tot, el conjunt valldoreixenc iniciava la 2a etapa de la pretemporada (va realitzar una primera durant el mes de juliol), el darrer 19 d'agost, i durant aquesta va disputar 5 enfrontaments amistosos. Tot i que en el primer van caure derrotats per un resultat de 3 a 2 davant el CD Mariano Poblet, el següent enfrontament el vencien 2 a 3 vers la UD Sector Montserratina. Tanmateix, posteriorment empataven a 1 contra la UD Sant Genís Penitents i cedien els 2 darrers, 3 a 0 i 1 a 0, enfront del juvenil del CF Damm i la UD Can Trias, respectivament.

"Els resultats no han estat gaire bons, però no estem enfadats per això. Els jugadors han treballat bé, tot i que sempre es pot treure més rendiment. Tanmateix, la situació del camp farà que sigui la temporada més difícil per l'equip d'ençà que estic jo al capdavant de la banqueta", sentencia Jose Andrés Vargas.

D'aquesta manera, el primer partit davant el CD Almeda serà un bon moment per veure si el conjunt pot aspirar a assolir els objectius marcats, uns objectius molt lligats a superar l'èxit de la darrera temporada. "Tenim els nervis de la 1a jornada, però serà un bon moment per veure amb quin nivell arribem. Amb tot, nosaltres competirem cada jornada al màxim nivell per poder complir els objectius de la pretemporada".

 


Mateixos jugadors que la darrera temporada


El club no compte amb cap baixa respecte a la temporada passada i en la plantilla continuaren els porters Manel Torrents i Joaquín Torres; els defenses Ignacio Gesa, Carlos Belmar, Marc Alegret, Jordi Morcego, Borja Valls, Jorge Giner i Marc de Quintana; els migcamps Mario Cortiles, Víctor Pizarro, Gabriel Torres; els extrems Nicolás Olondriz, Álvaro Bretons, Nacho Torrentbó, James-Henry Lindsay i Manu Valenzuela; i els davanters Jan García-Planas i Jacobo Fernández de Liencres. A més, el club verd-i-blanc s'ha reforçat amb els fitxatges de Simón Heredia, del CF Maurina Egara de 4a Catalana, i Adrián Vázquez, del filial de la UE Rubí.

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem