El Valldoreix FC iniciarà la 2a Catalana sense poder competir en el seu camp

Un canvi del dipòsit d'aigua del camp i l'eliminació d'un talús per a construir noves graderies faran que els valldoreixencs hagin de jugar de manera oficial en un camp diferent del de Vallvidrera

Les actuals obres del Camp de Futbol Municipal de Vallvidrera obliguen a viure una temporada atípica al Valldoreix Futbol Club, equip que milita a la 2a Catalana i que entrena i disputa els seus partits en aquestes instal·lacions esportives. Així doncs, mentre la zona de joc s'està veient afectada per treure un dipòsit que subministra l'aigua necessària per al regadiu, l'equip es troba fent la temporada de manera itinerant.

A més, un cop acabades aquestes obres, el camp viurà una nova reestructuració per treure un talús prop de la zona de joc, moment que s'aprofitarà per a crear unes noves graderies. Tanmateix, el club retornarà a Vallvidrera al setembre per a seguir amb els seus entrenaments, no obstant això, disposant només d'una meitat del camp fins a la finalització de les obres, previstes al gener.

Amb això, mentre els 3 equips sèniors i el primer conjunt juvenil disputaran els seus partits com a locals al camp de joc del CFU Mira-sol Baco, els diumenges a la tarda, la resta d'equips competirà en el Sagrat Cor de Sarrià. D'altra banda, els equips de futbol 7 podran continuar competint a Vallvidrera, ja que només necessiten una meitat del camp per a disputar els seus enfrontaments.

"Devem ser l'únic equip de tota 2a Catalana que no disposa d'un camp propi. No obstant això, en comptes de veure-ho un problema, ja que haurem d'ajustar els entrenaments i hi haurà un canvi d'horaris en els partits, nosaltres ho veiem com un obstacle més a superar", apunta Jorge González, president del club valldoreixenc, en relació a aquesta circumstància.

A més, el president es mostra comprensiu amb la situació: "És una qüestió històrica que ara mateix no té solució. Tota la resta de clubs santcugatencs tenen més anys que nosaltres, així que és normal que tinguin el seu propi estadi. No seria just que ara, arribéssim nosaltres i haguéssim de compartir la zona de joc". Amb tot, Jorge González va un pas més enllà: "Per a nosaltres, és una possibilitat de millorar. Farem entrenaments diferents i això ens pot donar un canvi en la nostra manera de jugar".

 
 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem