'Deivi' reforça el joc interior i completa la plantilla de la UESC

Arriba procedent de l'AEC Collblanc-Torrassa B essent el tercer màxim rebotejador de Copa Catalunya i el primer taponador

Cesc Senpau ja té la peça que li faltava per tancar la primera plantilla de la UE Sant Cugat. Es tracta de Carlos J. Antonio, Deivi, jugador interior, molt físic, que en la darrera temporada ha estat el 3r màxim rebotejador de la categoria i el primer taponador. “Ens agrada que cregui que el podem ajudar a créixer com a jugador i ara hem de ser capaços de convertir-lo en un jugador determinant per a la UESC", assegura l'entrenador.

Deivi completa la nòmina de 10 jugadors amb fitxa al primer equip i en principi no s'espera cap més incorporació. "Només arribaria algú més si es presenta una molt bona oportunitat, però amb deu jugadors en tinc prou, d'aquesta manera es poden donar més oportunitats als joves del planter".

Aquesta temporada s'han fet cinc incorporacions, s'han pujat dos jugadors del club, un del sènior B i l'altre del Júnior 1, i s'ha renovat a tres jugadors de la temporada passada.

Senpau assegura que la plantilla que té és la que volia: "No sé si tenim equip per competir amb els de dalt o no, però sí que tinc l'equip que volia". Un equip que defineix amb una paraula: il·lusió. "Il·lusió en el projecte. Són jugadors que tenen ganes, que tenen potencial, que són joves. Dels nou jugadors, sis tenen menys de 22 anys. Tenen ganes de treballar i pencar".

'Deivi', 'Pistol' i Costa, els últims a arribar

A part de l'arribada de Deivi, en les últimes setmanes la UE Sant Cugat ha incorporat dos jugadors. Són l'aler-pivot Pere Soler, Pistol, i el base Jordi Costa. Soler arriba procedent del CEB Sant Jordi i arriba per cobrir la sensible baixa d'Alberto Reyes. "Pistol compleix amb el perfil de 4 obert que genera joc i amenaça amb el tir exterior per aconseguir obrir espais".

Jordi Costa juga d'1, té 27 anys, i una àmplia experiència a Copa Catalunya. Arriba procedent del Feimat Mataró. "Amb el Jordi buscàvem un jugador implicat amb el projecte i que fos capaç de liderar l’equip tant a la pista com dins el vestidor", detalla el director tècnic, Ramon Cuñé.

Aquestes dos incorporacions se sumen a les ja anunciades d'Enric Bas (QBasket Sant Cugat), Biel Llansó, Robert Cosialls (Sènior B) i Jordi Riera (Júnior 1). Continuen al primer equip Patrick Reyes, Quim Fernández i Arnau Sanahuja.

Pretemporada

La pretemporada començarà el pròxim 17 d'agost, exactament un mes abans que comenci el campionat de Copa Catalunya. El club té aparaulats amistosos amb el Barberà i el Sant Nicolau, de Lliga EBA, i amb l'Esparraguera, de Copa Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem