La derrota del Rugby i les victòries en Handbol i Hoquei Patins, destacat de la jornada

El Junior FC femení torna al camí de la victòria a la lliga i es coloca líder mentres que el masculí ensopega al camp del RS Tenis

El Rugby Sant Cugat va perdre a casa davant el València RC per 26-33 i no va poder certificar matemàticament el bitllet pel play-off d'ascens a Divisió d'Honor. Els homes de Martín García van començar manant en el marcador, però una gran reacció del València RC a la segona meitat del primer temps, va posar el partit molt costa amunt. A la segona part els santcugatencs van acostar-se al marcador i van tenir opcions de remuntar, però finalment no ho van aconseguir. Amb aquest resultat, el Rugby Sant Cugat haurà d'esperar a la darrera jornada de lliga, que es disputarà la setmana que ve, per garantir una plaça per les eliminatòries d'ascens.

Més info: El Rugby Sant Cugat perd i aparca la classificació pel play-off per l'última jornada

Emocionant victòria de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat va aconseguir una important i ajustada victòria en la seva visita a la pista del CH Bordils, a Girona. Els de Daniel Ariño continuen així amb la seva gran ratxa de resultats i, amb aquesta última, ja són cinc victòries consecutives. El partit es va desenvolupar amb una dinàmica de màxima igualtat, amb un resultat d'empat a 21 quan faltava només un minut pel final. En el darrer minut, primer Sergi German i, posteriorment, Joan Costa, van marcar els dos gols que donaven el triomf definitiu als santcugatencs. L'Handbol Sant Cugat és, ara mateix, segon a la classificació a només dos punts del líder, el Mubak BM La Roca, que té un partit menys disputat.

El Solideo PHC Sant Cugat escala fins a la tercera posició de la taula

El Solideo PHC Sant Cugat masculí va derrotar per 4 a 3 al Cerdanyola CH, al ZEM Rambla del Celler, en un duel directe en el qual estava en joc la tercera plaça de la classificació. Els homes d'Òscar Gonzàlez van posar la directa a la segona part i van aconseguir tres gols d'avantatge (4-1) quan faltaven deu minuts pel final. El Cerdanyola CH va reaccionar amb dos gols que, tot i posar la por al cos als santcugatencs, no van ser suficients per empatar el partit. Amb aquest resultat, el Solideo PHC Sant Cugat, es col·loca tercer a la classificació quan falten quatre jornades pel final del campionat.

Altres resultats destacats

El Junior FC femení tornava a la competició de lliga després de la seva aventura europea a l'EHL. Les de Guillermo Carnicer van aconseguir una contundent victòria per 2-5 al camp del Sardinero HC. Aquest resultat, junt amb l'empat del Club de Campo Villa de Madrid, col·loca a les santcugatenques en la primera posició de la taula. En el cas del masculí, els homes d'Oriol Torres, es van veure sorpresos per l'RS Tenis i van caure derrotats per 5-3. Els blau-i-negres som ara quarts a la classificació, en l'última plaça que dona accés a les eliminatòries pel títol. L’UE Sant Cugat Negre va guanyar 79-91 a la pista del CB Cerdanyola, i certifica la seva bona dinàmica amb la segona victòria consecutiva a la lliga. Gerard Prat, amb 20 punts, va guiar als santcugatencs a un nou triomf que els col·loca setens a la classificació amb 9 victòries i 12 derrotes.