La derrota del Volei i les victories del Rugby i el PHC Sant Cugat, destacat de la jornada

El Junior FC i l’Handbol Sant Cugat guanyen i continuen amb la seva bona ratxa de resultats

El DSV CV Sant Cugat va caure derrotat per 0-3 en el partit de tornada de quarts de final del play-off de la lliga Iberdrola, davant el FP Pro Cajasol de Sevilla, i diu adeu a les eliminatòries pel títol. Les santcugatenques, que buscaven empatar la sèrie davant de la seva afició, després de la derrota per la mínima a Sevilla, van tenir a tocar el primer set, però el conjunt sevillà va remuntar i es va acabar imposant amb autoritat en els dos següents. Al final del partit va tenir un moment de màxima emotivitat, quan el públic present va acomiadar a l’entrenador Rafa Ruiz, així com a les jugadores, Camila Maldonado, capitana de l’equip, i Carlota Martínez, que no seguiran al primer equip la temporada vinent.

Més info: El DSV CV Sant Cugat perd i s'acomiada del play-off

Gran partit del Rugby Sant Cugat

El Club de Rugby Sant Cugat masculí va obtenir una victòria molt contundent, en un duel directe, al camp del Club de Rugby La Vila, amb un resultat de 12-46, a la lliga Èlit de la Divisió d’Honor B. Els homes de Martín García van fer una segona meitat espectacular, on van aconseguir fins a 5 marques, totes transformades posteriorment. És la segona victòria consecutiva pel conjunt santcugatenc, que és tercer a la classificació a només tres punts del segon, quan falten dues jornades pel final de la competició, i manté intactes les seves opcions d’ascens.

El Solideo PHC Sant Cugat femení, torna al camí de la victòria, després de la derrota de la setmana passada, al guanyar per 3-0 al Lidergrip CH Mataró. Les de Borja Ferrer van haver d’esperar a la segona part per aconseguir obrir la llauna, amb un gol de Laura Porta. Només un minut després, Alba Ambrós augmentava la diferència al marcador (2-0) i, finalment, Laia Paredes marcava el definitiu 3-0 quan faltaven vuit minuts pel final.

Altres resultats destacats

L’Handbol Sant Cugat va guanyar 32-28 a la UE Sarrià. És la quarta victòria consecutiva dels homes de Daniel Ariño, que ocupen actualment la segona posició del seu grup, a només dos punts del primer classificat.

El Junior FC va aconseguir la victòria, tant en la categoria masculina com en la femenina. Els nois d’Oriol Torras van superar al Sanse Complutense per 5 a 3, i són quarts a la lliga, empatats a 29 punts amb el tercer i el segon. Per la seva part, les noies de Guillermo Carnicer, van guanyar 3-0 al Club Egara, i continuen segones, a només dos punts del Club de Campo de Madrid, el líder de la competició.