Dos errors defensius fan que el Futbol Sala Sant Cugat iniciï la lliga amb una derrota

Amb el 0 a 2, els vermell-inegres han reaccionat i han portat el pes del partit davant l'AE Arrels FS, però no han sabut materialitzar les ocasions de gol que han generat

Dos errors defensius greus en la primera part han provocat que el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat hagi debutat a la lliga de 3a Nacional (grup 1) amb una derrota (1-2) davant l'AE Arrels FS. Amb el 0 a 2, els vermell-i-negres han reaccionat però no han sabut materialitzar les ocasions de gol que han generat. Amb tot, abans d'arribar al descans, Berni ha fet l'1 a 2 definitiu amb un golàs per l'escaire. En el segon temps, els santcugatencs han estat millor i han creat més perill que el conjunt de Barcelona. En els últims 4 minuts, el FS Sant Cugat ha jugat de 5, amb la figura del porter-jugador, però el marcador ja no s'ha mogut.

Muñoz: "Els dos gols en errors defensius ens ha condemnat"

L'entrenador del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, ha assenyalat que "sense fer res, l'AE Arrels FS ens han fet dos gols en dos errors defensius nostres, i això ens ha condemnat i ens ha fet anar al darrera del marcador tot el partit. Toca corregir aquestes errades i anar a buscar els 3 punts en el pròxim partit de lliga".

En la segona jornada de lliga, el FS Sant Cugat visitarà el CFS Ciutat de Mataró. El partit es jugarà el diumenge 30 de setembre, a les 12.30 hores.