Dos títols pel CV Sant Cugat al seu Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat

Els equips juvenil i cadet del Club Voleibol Sant Cugat s'han imposat a l'ARC Blume (2-0) i CV Soller (2-0) a les finals de les seves respectives categories. En l'infantil, l'equip guanyador ha estat l'Scuola di Pallavolo Anderlini, que ha superat, també per 2 sets a 0, el CV Vall d'Hebron.

Després de quatre dies ininterromputs de voleibol, ha arribat l'hora de posar punt i final a la vuitena edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat. Les més de 400 nenes que han disputat el torneig ja tornen cap a casa, moltes amb l'orgull d'haver participat a un dels tornejos de voleibol femení més prestigiosos de Catalunya i Espanya.

Finalment els resultats han estat molt favorables per l'equip local. El juvenil i el cadet han guanyat i l'infantil, amb moltes jugadores de primer any, ha arribat fins els quarts de final. També ha destacat força el segon equip juvenil, el CV Valldoreix, que ha caigut als quarts de final amb el primer equip, per 1 set a 2.

El juvenil era l'equip més potent i ha complert amb la seva condició de favorit. Amb jugadores com la Raquel Brun i la Mireia Orozco –jugadores que juguen amb el primer equip a Superlliga 2– era evident que partia amb moltes opcions d'endur-se la victòria. Més sorprenent ha estat, en canvi, la victòria del cadet, malgrat que és l'actual campió d'Espanya. L'equip va començar amb dubtes però mica en mica ha anat millorant. Les semifinals i les finals les ha guanyades jugant molt bé. A més a més, la Mireia Orozco (juvenil) i l'Aitana Garcia (cadet) han estat designades les millors jugadores del torneig en la seva categoria.

Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, ha acomiadat el torneig, un cop acabades les finals, convidant a tots els equips a repetir assistència el pròxim any. Després ha atès el TOT Sant Cugat, i ha assegurat sentir-se "orgullós d'organitzar el torneig una vegada més. La majoria de gent ens ha felicitat i ens ha dit que volen tornar". També ha recordat que "cada any és més difícil organitzar-lo, el fem amb tot el carinyo del món, i l'any que ve hi tornarem, això seguríssim". Per últim ha expressat la seva sorpresa per la gran quantitat de gent que ha assistit al torneig, en especial el dissabte a la presentació: "la millor sensació de tot el torneig va ser veure totes aquelles noies a la pista, cadascuna amb la seva samarreta".

Martín Fernández, director tècnic del CV Sant Cugat, ha indicat que amb aquesta vuitena edició "hem aconseguit assentar un torneig que pel món del voleibol català és molt important". Ha assegurat que el torneig "ha estat de molt de nivell, a molts equips els va bé per preparar la temporada que s'aproxima".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem